Siirry sisältöön

Kesätyöpaikkojemme 2019 rekrytointi on nyt käynnissä!

VES kes%C3%A4duuni

Haku kesän 2019 kesätyöpaikkoihimme on nyt alkanut! Meillä on avoinna kuusi kesätyöpaikkaa eri toiminnoistamme . Tutustu kesätyöpaikkoihimme ja hae meille kesäduuniin!

Kesätyöpaikat 2019

Tarjoamme kesätöitä monipuoliselle tekijäjoukolle ja rekrytoimme myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Näin haluamme tukea työuraansa aloittavia nuoria. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijämme työtehtäviin perusteellisesti.

Olemme jo neljättä vuotta mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Tänä vuonna mukana on jo lähes 500 työnantajaa ja viime vuonna kampanja tarjosi yli 65 00 kesätyöpaikkaa! Lue lisää kampanjasta täältä.

Sitoudumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjan myötä hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen, jotka takaavat hyvän kesätyökokemuksen niin työntekijälle kuin työnantajallekin. Periaatteet ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Haku kesätyöpaikkoihimme päättyy 24.2.2019. Pyrimme tekemään päätökset kesätyöntekijöistä maaliskuun 2019 aikana. Kesätyöt alkavat porrastetusti touko- ja kesäkuun alusta ja kestävät elo- tai syyskuun loppuun. 

Seuraathan meitä Facebookissa Kesätyö Vantaan Energialla -ryhmässä. Viestimme ryhmässä aktiivisesti kesätyörekrystämme.

Osallistumme lisäksi 24.1.2019 Contact Forum -messuille Messukeskuksessa; tule paikan päälle tapaamaan meitä ja juttelemaan kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksistamme!