Moderni ja innovatiivinen toimisto inspiroi töihin

uusi toimitalo syksy 2017

Lasiseiniä, aurinkopaneeleja, ruostuvaa corten-teräslevyä – muun muassa näistä on Vantaan Energian uuden toimitalon näyttävä julkisivu tehty. Moderni tunnelma ja talotekniikka ulottuvat myös sisätiloihin. Ekotehokkaan rakennuksen lämmitystä, ilmanvaihtoa ja valaistusta valvotaan automaation avulla. Rakennuksen energianhallintaan on kiinnitetty erityistä huomiota, ja talo on saanut LEED Gold Environmental -sertifikaatin, jolla palkitaan energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja.

Vantaan Energian uusi toimitila kohosi vanhan, suurimmaksi osaksi puretun rakennuksen paikalle. Talon omistaa Nordisk Renting Oy, jolta Vantaan Energia vuokrasi toimitilat. Purku- ja rakennustyöt aloitettiin huhtikuussa 2016. Rakennus valmistui kesällä 2017, ja henkilökunta pääsi muuttamaan uusiin tiloihin heinäkuun lopussa. Henkilökunnalle uusi toimitila merkitsi suurta muutosta myös työskentelytapoihin. Rakennuksessa ei ole kiinteitä työhuoneita tai omia työpöytiä, vaan jokainen valitsee töihin tullessaan mieluisan paikan esimerkiksi avoimesta työskentelytilasta tai niin sanotusta hiljaisesta huoneesta. Puheluita ja kokouksia varten on omat tilansa.

Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa palvelee Vantaan Energian asiakaspalvelu sekä kaikille avoin lounasravintola Voimala. Runsas buffetlounas maksaa kymmenen euroa. Lounaspaikkaa pyörittää ravintolaketju Alces Oy. Tervetuloa tutustumaan!

Peltolantie 27, Vantaa (Tikkurila)
www.alces.fi/ravintola-voimala