Sähköiset palvelumme

Raportointipalvelu

Raportointipalvelusta näet havainnollisesti, miten kotisi käyttää sähköä. Voit tarkastella omaa sähkön- ja lämmönkäyttöäsi eri ajanjaksoina vuositasolta tuntitasolle. 

Raportointipalvelun käyttäjänä voit tarkastella omien käyttöpaikkojesi kulutuksia, seurata oman kulutuksen kehittymistä sekä suhteuttaa kulutusta muiden vastaavien käyttöpaikkojen kulutukseen. Palvelu toimii myös mobiililaitteilla.

Uusi käyttäjä – ota palvelu käyttöön!

Rekisteröidy palveluun pankkitunnuksillasi. Tarvitset rekisteröitymistä varten myös asiakas- ja käyttöpaikkatunnukset. Ne löydät esim. laskulta tai sopimusvahvistukselta.

Rekisteröidy raportointipalveluun, kuluttajat

Rekisteröidy raportointipalveluun, yritykset

Käytä raportointipalvelua

Rekisteröitymisen vahvistuksen jälkeen voit aloittaa raportointipalvelun käytön. Voit kirjautua palveluun antamillasi tunnuksilla tai verkkopankin kautta.

Raportointipalveluun

Sähkön Online-palvelu

Online-palveluiden kautta voit hoitaa yleisimpiä sähköön liittyviä asioita mihin vuorokauden aikaan tahansa. Voit esimerkiksi selailla lasku- ja lukematietoja, muuttaa laskutustietoja sekä hoitaa muuttoon liittyvät sopimusasiat.

Online-palvelut on käytössäsi heti kun olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymistä varten tarvitset asiakas- ja käyttöpaikkanumerot, jotka löydät laskultasi tai sopimusvahvistukseltasi.

Online-palveluun