Seuraa sähkönkäyttöäsi

 

Ota käyttöösi raportointipalvelu, josta näet havainnollisesti, miten kotisi käyttää sähköä. Voit tarkastella omaa sähkönkäyttöäsi eri ajanjaksoina vuositasolta tuntitasolle. 

Raportointipalvelun käyttäjänä voit tarkastella omien käyttöpaikkojesi kulutuksia, seurata oman kulutuksen kehittymistä sekä suhteuttaa kulutusta muiden vastaavien käyttöpaikkojen kulutukseen.

Raportointipalvelumme uudistui

Olemme uudistaneet raportointipalveluamme. Uudessa palvelussa kaikki tiedot näytetään yhdellä sivulla, ei enää erillisillä sivuilla. Palvelu toimii myös mobiililaitteilla. Uuteen palveluun pääset kirjautumaan vanhoilla tunnuksillasi.

Uudessa raportointipalvelussa keskitytään sähkön kulutustietojen raportointiin. Oman kulutuksen vertailu muihin samantyyppisiin kuluttajiin onnistuu edelleen, mutta vertailutiedot kerrotaan sanallisesti. Raportointipalvelussa näytetään myös sähkön pientuotannon ja loissähkön tiedot.

Aikasähköasiakkaiden osalta ei kulutusta enää jaotella yö- ja päiväsähköön. Toistaiseksi raportoinnissa näytetään vain kokonaiskulutus.

Huomaathan, että raportointipalvelun kulutustietoja ei voi verrata suoraan sähkölaskujen tietoihin. Laskuilta löydät aina tarkat tiedot kulutuksestasi.