Seuraa sähkönkäyttöäsi

Ota käyttöösi raportointipalvelu, josta näet havainnollisesti, miten kotisi käyttää sähköä. Voit tarkastella omaa sähkönkäyttöäsi eri ajanjaksoina vuositasolta tuntitasolle. 

Raportointipalvelun käyttäjänä voit tarkastella omien käyttöpaikkojesi kulutuksia, seurata oman kulutuksen kehittymistä sekä suhteuttaa kulutusta muiden vastaavien käyttöpaikkojen kulutukseen.

Raportointipalvelua on helppo käyttää

Raportointipalvelussa kaikki tiedot näytetään yhdellä sivulla. Palvelu toimii myös mobiililaitteilla. Palveluun pääset kirjautumaan vanhoilla tunnuksillasi.

Omaa sähkönkulutusta voi vertailla muihin samantyyppisiin kuluttajiin ja  vertailutiedot kerrotaan sanallisesti. Raportointipalvelussa näytetään myös sähkön pientuotannon ja loissähkön tiedot.

Aikasähköasiakkaiden osalta ei kulutusta jaotella yö- ja päiväsiirtoon. Tällä hetkellä asiakkaillamme on erilaisia tuotteita ja aikajaotteluita, joten oikean tiedon näyttäminen asiakaskohtaisesti on haastavaa. Toistaiseksi raportoinnissa näytetään vain kokonaiskulutus.

Palvelun väriteema perustuu sopimukseesi. Teemaväri on sininen, jos sinulla on pelkkä verkkopalvelusopimus. Sähkönmyynnin asiakkaana teemaväri on punainen. Kaukolämmön kulutus näytetään aina vihreänä.

Huomaathan, että raportointipalvelun kulutustietoja ei voi verrata suoraan sähkölaskujen tietoihin. Laskuilta löydät aina tarkat tiedot kulutuksestasi.