Siirry sisältöön

Sähkönsiirtohintojen kehitysnäkymiä

Tavoitteenamme on tarjota vantaalaisille asiakkaillemme vakaa ja maltillinen sähkönsiirronhinta. Suunnittelemme toimintaamme pitkäjänteisistä ja kehitämme kustannustehokkuuttamme määrätietoisesti. Pitkäjänteisen tekemisen ansiosta olemme välttyneet äkillisiltä hinnankorotuksilta ja siirtohintamme ovat tasaisesti olleet valtakunnallisessa hintavertailussa edullisimpien joukossa.

Omistajiamme ovat Vantaan ja Helsingin kaupungit eli käytännössä kaupunkilaiset. Liiketoimintamme taloudellinen tuotto päätyy siis kaupunkilaisten hyväksi.

Kehitämme palveluitamme ja toimintaamme asiakkaidemme hyväksi

Yksi asiakaslupauksistamme on, että hinnoittelumme on rehellistä ja avointa. Pyrimme kertomaan siirtomaksuista mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi. Autamme parhaamme mukaan asiakkaitamme  myös tulevaisuuden taloussuunnittelussa ja parannamme siirtomaksujen ennustettavuutta,  julkaisemalla säännöllisesti näkemyksiämme Vantaan siirtomaksujen kehityksestä. 

Siirtomaksujen kehitysnäkymät tuleville vuosille (tilanne 04/2024)

  • Vuosi 2024: hinnanmuutos on mahdollinen, koska verkkopalveluhinnoittelua ohjaava Energiaviraston valvontamalli on muuttumassa vuodelle 2024. Tiedotamme heti, kun tiedämme muutoksen vaikutuksesta verkkopalveluhintoihimme. 

Tiedotamme asiakkaitamme hinnanmuutoksista aina sopimusehtojen mukaisesti ja asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.