Liittymismaksuhinnasto

Hinnasto voimassa 1.5.2011 alkaen.

Oletko rakentaja, sähköurakoitsija tai – suunnittelija  ja tarvitset sähköliittymän Vantaalla sijaitsevalle työmaallesi? 

– Ennen kuin tilaat liittymän, selvitä sähköistettävän kohteen tehontarve ja arvioi tulevia kulutustottumuksiasi oikean mittaustavan valitsemiseksi.

Hyvä tietää hinnoittelustamme

Pienjänniteliittymien ja alle 5000 kVA keskijänniteliittymien liittymismaksuista ei peritä arvonlisäveroa ja ne ovat palautus- ja siirtokelpoisia.

Keskijänniteliittyjän liittymistehosta sovitaan liittymissopimuksessa. Liittyjän liittymisteho määräytyy 500 kVA:n portaissa.  Yli 5000 kVA keskijänniteliittymien ja suurjänniteliittymien saatavuus tarkistetaan tapauskohtaisesti erikseen. Näiden liittymien liittymismaksuista peritään arvonlisävero ja ne eivät ole palautuskelpoisia.

Liittymän koon suurentamisesta peritään lisäliittymismaksu, joka on suuruudeltaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan laskettujen uuden ja olemassa olevan liittymän liittymismaksujen erotus. Mahdollisista mittalaitteiden muutoksista peritään palveluhinnaston mukainen maksu.

Palvelutilaukset ja -tiedustelut asiakaspalvelustamme

Pienjänniteliittymä

  • Sulakekoko

Keskijänniteliittymä

  • Liittymän koko