Siirry sisältöön

Lainaa lämpökamera

hero lampokameran lainaaminen 1024x344 1

Lämpökameralla vuodot kuriin

Voit lainata meiltä ilmaiseksi lämpökameran. Sen, jonka avulla voit näppärästi tarkastaa vuotaako arvokasta lämpöä harakoille – ja säästätpä lämmityskuluissakin.

Nurkissa saattaa vetää ja ikkunat päästää lämpöä ulos. Lämpökamerakuvauksella saat kotisi lämpövuodot nopeasti ja helposti esiin. Tukkimalla vuotokohdat voit pienentää kotisi lämmityskustannuksia jopa 20 prosentilla. Myös sisäilma paranee, koska vuotokohdista voi virrata sisälle likaista ilmaa.

Lainaa kamera ilmaiseksi

Vantaan Energian Sähköverkkojen asiakkaana voit lainata meiltä lämpökameran ilmaiseksi. Se on näppärä ja helppokäyttöinen apuväline mahdollisten lämpövuotojen paikantamiseksi.

Lämpökameran voi varata joko tiistaista torstaihin tai viikonlopun yli perjantaista maanantaihin. Tarkasta saatavuus ja varaa itsellesi sopiva aika varauskalenterista. Vapaat lainausajat näkyvät kalenterissa punaisena pallerona laina-ajan ensimmäisen päivän kohdalla. Kamera noudetaan toimistoltamme (Peltolantie 27). Tarvitset mukaasi kuvallisen henkilötodistuksen, koska lainaamista varten tehdään sopimus. 

Nopeat ohjeet lämpökameran lainaajalle:
1. Tarkasta kameran saatavuus varauskalenterista ja tee varaus.
Vaihtoehtoisia lainausaikaikkunoita on tiistai-torstai tai perjantai-maanantai.
2. Nouda kamera Vantaan Energia Sähköverkkojen toimistolta Peltolantie 27 varauksesi ensimmäisenä päivänä klo 16 mennessä. Ota mukaasi kuvallinen henkilötodistus lainaussopimusta varten.
3. Lämpökamera palautetaan viimeisenä varauspäivänä klo 15.30 mennessä.

Ja ei muuta kun vuotokohtia metsästämään!

Siirry varauskalenteriin