Siirrämme sähköä vantaalaisille

Siirrämme sähköä vantaalaisiin koteihin ja muihin rakennuksiin vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Pidämme huolta sähköjohdoista, kaapeleista ja kaikesta, mikä liittyy sähköverkon toimivuuteen. Tunnemme vastuumme ja noudatamme mm. sähkömarkkinalain syrjimättömyyden periaatetta, mikä tarkoittaa että olemme reilu ja tasapuolinen kaikkia asiakkaitamme kohtaan.

Meillä on runsaslukuinen asiakaskunta ja paljon piuhaa. Palvelemme noin 130 000 sähkönsiirtoasiakasta ja huolehdimme noin 3 500 kilometrin sähkönjakeluverkosta, josta 90 % kulkee jo maan alla. Rakennamme sähköverkkoa yhteistyökumppaneidemme kanssa, mittaamme asiakkaidemme sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille.

Viime vuonna siirsimme sähköä yhteensä 1 904 GWh, josta 30 prosenttia meni kotitalouksille ja 70 prosenttia yrityksille. Keskimääräinen sähkön keskeytysaika per asiakas oli vain 3,5 minuuttia (v. 2019).

Toimintaamme liittyvät raportit

Tilinpäätökset, syrjimättömyysraportit, yhteiskuntavastuu jne.

Toimintaamme liittyvät raportit

Tuotteet, hinnat ja ehdot

Katso sähkön siirtohinnat ja tutustu tuotteisiimme.

Tuotteet, hinnat ja ehdot

Anna meille palautetta

Arvostamme kaikkea palautetta, sillä se auttaa meitä kehittämään toimintaamme. Halutessasi voit liittää palautteeseesi myös kuvan.

Anna meille palautetta

Täällä rakennamme nyt

Rakennamme, huollamme ja korjaamme sähköverkkoa. Päivittäin, säällä kuin säällä.

Täällä rakennamme nyt