Siirrämme sähköä vantaalaisille

REK VAA 110 kV pylv %C3%B1it %C3%B1 2253

Siirrämme sähköä vantaalaisiin koteihin ja muihin rakennuksiin vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Pidämme huolta sähköjohdoista, kaapeleista ja kaikesta, mikä liittyy sähköverkon toimivuuteen. Tunnemme vastuumme ja noudatamme mm. sähkömarkkinalain syrjimättömyyden periaatetta, mikä tarkoittaa että olemme reilu ja tasapuolinen kaikkia asiakkaitamme kohtaan.

Meillä on runsaslukuinen asiakaskunta ja paljon piuhaa. Palvelemme noin 132 000 sähkönsiirtoasiakasta ja huolehdimme noin 3 500 kilometrin sähkönjakeluverkosta, josta 91 % kulkee jo maan alla. Rakennamme sähköverkkoa yhteistyökumppaneidemme kanssa, mittaamme asiakkaidemme sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille.

Viime vuonna siirsimme sähköä yhteensä 1 904 GWh, josta 30 prosenttia meni kotitalouksille ja 70 prosenttia yrityksille. Keskimääräinen sähkön keskeytysaika per asiakas oli vain 4,1 minuuttia (v. 2020).

Toimintaamme liittyvät raportit

Tilinpäätökset, syrjimättömyysraportit, yhteiskuntavastuu jne.

VES 13 6575

Tuotteet, hinnat ja ehdot

Katso sähkön siirtohinnat ja tutustu tuotteisiimme.

VES 11 6573

Anna meille palautetta

Arvostamme kaikkea palautetta, sillä se auttaa meitä kehittämään toimintaamme. Halutessasi voit liittää palautteeseesi myös kuvan.

VES 65

Täällä rakennamme nyt

Rakennamme, huollamme ja korjaamme sähköverkkoa. Päivittäin, säällä kuin säällä.

VES 14 6576