Meiltä sähköt työmaallesi

Rakennusprojektiin ryhtyminen on aina iso päätös ja muistettavaa on paljon. Jotta saat työkalut ja laitteet toimimaan ja rakentamisen sutjakkaasti liikkeelle, muista huolehtia rakennuksen sähköistämisestä. Sähköä tarvitaan usein jo rakentamisen ensimmäisissä vaiheissa.

Saat meiltä sähköt Vantaalla sijaitsevalle työmaallesi tai rakenteilla olevaan kiinteistöön.  Huolehdimme puolestasi muun muassa sähkömittaritöistä ja katualueiden verkonrakennustöistä. Sinä tarvitset sekä sähkösuunnittelijaa että rakentajaa, jotta rakennusprojektisi pääsee maaliin asti. Hyvillä suunnitelmilla sähköliittymän rakentaminen sujuu mutkattomasti ja aikataulussa!

Tilaa sähköliittymä

Näin hankit sähköliittymän

  1. Pyydä meiltä lausunto rakennuslupahakemukseesi. Rakennuslupahakemuksen lausuntopyyntö
  2. Hae rakennuslupaa
  3. Tutustu liittymänrakentamisen ohjeisiin 
  4. Lue ohje energiatilojen lukituksesta
  5. Tilaa sähköliittymä solmiaksesi liittymissopimuksen kanssamme.
  6. Varaa neljä viikkoa aikaa liittymän rakennustöille. Liittymän rakentaminen voidaan aloittaa liittymissopimusten solmimisen jälkeen
  7. Tee sähkösopimus valitsemasi sähkönmyyjän kanssa
  8. Hanki urakoitsija, joka hoitaa sähkötyöt tontilla ja talossasi. Me rakennamme liittymisjohdon tontin rajalle liittymiskohtaan ja sinä puolestasi vastaat kaivu- ja putkitöistä liittämiskohdasta sähkökeskukselle. Asennamme tontin osuuden liittymisjohdon ja tonttikeskuksen samalla kertaa, kun olet hoitanut tarvittavat kaivutyöt.
  9. Huolehdi, että sähköurakoitsijasi tekee sähkölaitteiston käyttöönottotarkastuksen. Sähköurakoitsija tilaa jännitteen Urakoitsija Onlinen kautta kytkennän ja asennuksen yleistietolomakkeella