Siirry sisältöön

Tilaa sähköliittymä

Toimitamme sähköliittymän Vantaalla sijaitsevalle työmaallesi tai rakenteilla olevaan kiinteistöön. Huolehdimme puolestasi muun muassa sähkömittari- ja katualueiden verkonrakennustöistä.

Erilaisiin liittymävaihtoehtoihin pääset tutustumaan täällä.

Tilaa sähköliittymä

Jos haluat ottaa tontilta aiemmin puretun liittymän käyttöösi, tilaa liittymän rakentaminen ja kytkentä muutostyötilauksella.

Tilaa muutostyö liittymääsi 

Taloyhtiö hoitaa liittymäasiat kerrostalossa tai rivitalossa asuvan puolesta. Riittää, että teet asuntoosi sähkösopimuksen valitsemasi sähkönmyyjän kanssa. Sähkön myyjän voit kilpailuttaa ja valita itse.

Näin hankit sähköliittymän

1

Pyydä meiltä lausunto rakennuslupahakemukseesi.

Täytä lausuntopyyntö

2

Hae rakennuslupaa.

3

Tutustu liittymänrakentamisen ohjeisiin.

Kurkkaa ohjepankkiin
4

Lue ohje energiatilojen lukituksesta.

Katso lukitusohje
5

Tilaa sähköliittymä solmiaksesi liittymissopimuksen kanssamme.

Sähköliittymän tilaus

6

Varaa liittymän rakennustöille aikaa vähintään neljä viikkoa. Rakentaminen voidaan aloittaa vasta liittymissopimuksen solmimisen jälkeen.

7

Tee sähkösopimus valitsemasi sähkönmyyntiyhtiön kanssa vähintään kaksi viikkoa ennen mittarin asennuksen tilausta.

8

Hanki urakoitsija, joka hoitaa sähkötyöt tontilla ja talossasi. Me rakennamme liittymisjohdon tontin rajalle liittymiskohtaan ja sinä vastaat kaivu- ja putkitöistä tästä eteenpäin sähkökeskukselle.

9

Huolehdi, että sähköurakoitsijasi tekee sähkölaitteiston käyttöönottotarkastuksen. Sähköurakoitsija tilaa jännitteen kytkennän ja asennuksen yleistietolomakkeella Urakoitsija Onlinen kautta.

Urakoitsija Online