Laskutustiedot

Laskutusosoite

Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003720384080
Välittäjä: Ropo Capital
Välittäjän tunnus: 003714377140

Muuta huomioitavaa laskutuksen yhteydessä

Laskussa tulee olla näkyvissä tavaran tai palvelun toimitusosoite, tilaajan nimi sekä tilaajan mainitsema tilausnumero. Pyydämme ilmoittamaan maksuyhteystiedoissa pankkitilin IBAN-muodossa ja BIC-koodin.

Rakentamispalveluiden laskutuksessa pyydämme huomioimaan, että Vantaan Energia Oy ja Vantaan Energia Sähköverkot Oy harjoittavat AVL 8 c §:ssä tarkoitettua rakentamispalveluiden myyntiä muutoin kuin satunnaisesti. Rakentamispalveluiden laskutuksessa tulee soveltaa rakennusalan käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta. Laskun tulee tällöin olla veroton. Laskulla tulee olla yleisten laskumerkintöjen lisäksi ostajan y-tunnus ja tieto siitä, että ostaja on verovelvollinen.

Paperilaskun lähettäminen

Mikäli verkkolaskujen toimittaminen ei ole mahdollista, tulee laskut osoittaa laskutettavalle yhtiölle ja lähettää alla olevaan palveluntuottajan osoitteeseen skannattavaksi seuraavilla osoitteilla:

Vantaan Energia Sähköverkot Oy
PL 8355
02066 DOCUSCAN

Nämä osoitteet koskevat vain meille lähetettäviä ostolaskuja. Muu posti (esim. mainoskirjeet, rahtikirjat) kulkee edelleen entisellä osoitteella.

Lisätietoja: ostolaskut(at)vantaanenergia.fi