Siirry sisältöön

Vantaan Energia Sähköverkot työnantajana

Vantaan Energia Sähköverkot takaa puhdasta siirtymää Vantaalla varmistamalla energian fiksua kiertoa.

Taito tehdä vähemmästä enemmän on puhtaan siirtymän vauhdittamista Vantaalla

Vantaan Energia -konserni on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Meillä energian fiksua kiertämistä varmistaa yli 350 alan ammattiosaajaa, joista noin 60 työskentelee sähköverkkotoiminnossamme. 

Vantaan Energia -konserni kehittää jatkuvasti uusia tapoja saada energiasta ja rajallisista resursseista yhä enemmän irti – niitä kun ei ole tuhlattavaksi.  Me pidämme energian liikkeessä ja ohjaamme sen energiaverkoillamme tehokkaasti sinne, mistä siitä on eniten hyötyä. Sähköverkkotoimintomme takaa puhdasta siirtymää Vantaalla varmistamalla energian fiksua kiertoa. Investoimme älykkäisiin ja tehokkaisiin sähköverkkoratkaisuihin, jotta mahdollisimman vähän menee hukkaan. Se on taitoa tehdä vähemmästä enemmän.

Me itse sen tiedämme:
Vantaan Energia -konserni on hyvä työpaikka

Vantaan Energia -konserni on saanut henkilöstötutkimuksen kokonaistuloksiintuloksiin pohjautuen Great Place To Work -sertifioinnin Suomessa. Great Place To Work -henkilöstötutkimuksen tulokset kertovat, että olemme tasa-arvoinen yhteisö, jossa ollaan ansaitusti ylpeitä sekä omasta työstä että yhteisestä tekemisestä.

82 % henkilöstöstämme pitää Vantaan Energia -konsernia kokonaisuudessaan todella hyvänä työpaikkana.
(Vantaan Energia -konsernin Great Place To Work -tutkimuksen tulokset 2024)

Meillä panostetaan hyvään fiilikseen

Vantaan Energia -konserni on innostava, vahvasti eteenpäin katsova työyhteisö, jossa on erinomaiset puitteet kasvaa urallaan. Meillä jokaista tuetaan ja onnistumisista iloitaan yhdessä.

Lähes 80 % henkilöstöstämme pitää erityisesti Vantaan Energia -konsernin yhteisöllisyydestä ja yhteishengestä talon sisällä. (Vantaan Energia -konsernin Great Place To Work -tutkimuksen tulokset 2024)

Jotta taitomme tehdä vähemmästä enemmän kehittyisi jatkuvasti, tarvitsemme monenlaisia osaajia. Meiltä löytyy tehtäviä energiaa-alan laidasta laitaan ja paljon laitojen yli, sillä kehitämme koko ajan uutta vauhdilla uudistuvalla toimialalla. Meillä tehdään työtä, jolla on merkitystä: ratkaisemme aikamme suurimpia haasteita varmistamalla, että energia kiertää mahdollisimman fiksusti. 

75 % meillä työskentelevistä on ylpeitä omasta työstään ja työnsä sisällöistä.
(Vantaan Energia -konsernin Great Place To Work -tutkimuksen tulokset 2024)

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tehokkaan ja toimitusvarman sähkönjakelun takaaja

Meillä on yli 3 500 kilometriä sähköverkkoa ja 132 000 asiakasta Vantaan verkkoalueella. Huolehdimme kasvavan kaupungin tarpeista edullisen ja toimitusvarman sähkönjakelun varmistamiseksi. Kaupunkiomisteisena yhtiönä taloudellinen menestyksemme palautuu takaisin omistajillemme – eli kaupunkilaisille. Työskentelemällä meillä tai meidän kanssamme pääsee vaikuttamaan yhteiskunnan peruspilarin, energiajärjestelmän, kehittymiseen.

Vantaan Energia -konserni on henkilöstöstään välittävä ja hyvin johdettu työpaikka, jossa on tarjolla

  • monipuolisia työtehtäviä
  • mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan ja edetä uralla
  • innostava, inspiroiva ja yhteistyökykyinen työyhteisö
  • selkeät yhteiset tavoitteet
  • erinomaiset työolot ja -välineet
  • kattavat henkilöstöedut
Tule kanssamme kehittämään uudenlaisia tapoja saada energiasta yhä enemmän irti!