Siirry sisältöön

4.10. vietämme Unelmien työpäivää!

Unelmien ty%C3%B6p%C3%A4iv%C3%A4 VES

Perjantaina 4.10. vietämme Unelmien työpäivää! Unelmien työpäivä on työhyvinvoinnin valtakunnallinen pop up -päivä, jossa kaikenkokoiset työyhteisöt ympäri Suomen voivat ideoida ja toteuttaa pieniä tekoja oman työarjen kehittämiseksi. Viime vuonna Unelmien työpäivään osallistui liki 40 000 ihmistä. Unelmien työpäivän taustalla on terveysjärjestöjen yhteinen Yksi elämä -terveystalkoot sekä Work goes happy -työhyvinvointiverkosto.

Unelmien työpäivällä haluamme tarjota työntekijöillemme hyvää energiaa työarkeen sekä pieniä tekoja työhyvinvoinnin parantamiseksi. Hyvä työilmapiiri ja -viihtyvyys ei näy vain yrityksemme sisällä, vaan myös ulos asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Työhyvinvointi koostuu lisäksi muustakin kuin fyysisen suorituskyvyn ylläpidosta ja pienet rentoutumishetket työpäivän aikana virkistävät arkista aherrusta.

Unelmien työpäivä on hyvä hetki kokeilla ja ottaa käyttöön erilaisia pieniä tekoja, joilla on positiivinen vaikutus omaan työarkeen. Päivän aikana tärkeintä onkin minkä tahansa tempauksen, teon tai tapahtuman järjestäminen, joka tuo positiivista energiaa työarkeen!

Unelmien työpäivän aikana tarjoamme työntekijöillemme aamiaisherkkuja, pikahierontoja sekä sosiaalisen median klinikan auttamaan ja coachaamaan erilaisten sosiaalisten median kanavien hyödyntämiseen.

Haastamme kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme osallistumaan Unelmien työpäivään, ilmoittaudu mukaan täällä!