Siirry sisältöön

Haemme sähkövoimatekniikan ammattilaista sähköasemien kunnossapitoon!

VE tyonantajamielikuva toimisto high res 27 1

Haemme sähkönjakeluverkkojen kunnossapitoon siirron kunnossapitoinsinööriä, jonka vastuulla on 110 kV siirtoverkon ja sähköasemien kunnossapito sekä kunnossapitotoiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Toimit pienen mutta osaavan kunnossapitoryhmän esihenkilönä ja vastaat tiimisi henkilöstön kehittämisestä sekä vastuualueesi työturvallisuudesta. Työsi sisältääkin paljon työturvallisuuden suunnittelua, koordinointia ja johtamista.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Saat meiltä opin ja kokemuksen, jonka avulla pääset tehtävässä Suomen harvalukuisten sähköasema-ammattilaisten joukkoon.
  • Pääset haastamaan itseäsi pääkaupunkiseudun ja lentokenttäalueen kriittisten sähkönjakelujärjestelmien parissa.
  • Työsi sisältää sekä kirjallisia töitä että konkreettista työnjohtoa sähköasemilla.
  • Haluat kehittyä työssäsi ja omaat valmiudet tietojärjestelmien ja toimistosovellusten tehokkaaseen käyttöön.
  • Työskentelet ammattitaitoisessa tiimissä, jossa on rento ilmapiiri ja jossa työkaverit auttavat toisiaan tarpeen vaatiessa. Tehtävässäsi vastaat tiimisi työskentelyn organisoinnista ja johdat muutoshankkeita onnistuneesti.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on sähkövoimatekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto.
  • Olet työskennellyt jo muutaman vuoden monipuolisissa siirtoverkon ja sähköasemien rakennus- ja/tai kunnossapitotöissä. Aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää meille on kuitenkin kykysi oppia ja omaksua uutta.
  • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.
  • Hyvän suomen kielen lisäksi tarvitset työssäsi hyvää englannin kielen taitoa. Arvostamme S1-pätevyyttä sekä suojaus- ja kaukokäyttöjärjestelmien tuntemusta.
  • Olet valmis toimimaan tarvittaessa myös varallaolotehtävissä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Ilona Erhiö pe 3.9. klo 9.00–11.00 sekä ti 14.9. klo 15.00–16.00, puh. 050 5900 827 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 19.9.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.