Siirry sisältöön

Haussa asiantuntija sähköverkon verkkopalveluihin!

VE tyonantajamielikuva toimisto high res 27 1

Haemme Tikkurilaan kehitysinsinööriä verkkopalvelumme asiantuntijatehtävään. Tehtävässäsi huolehdit yhdessä tiimisi kanssa Vantaan verkkoalueen verkkopalvelusta ja siihen liittyvästä asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelusta vastaa palveluntarjoajamme, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Tärkeä osa tehtävääsi on palvelun ostaminen, koordinointi ja kehittäminen yhdessä asiakaspalvelutarjoajamme kanssa.

Työssäsi keskityt sopimusprosesseihin, sisältäen tiedonvaihdon prosessit. Lisäksi pääset mukaan verkkopalvelun projekteihimme, merkittävämpänä Datahub-järjestelmäprojektiin. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 asti.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • kyseessä on monipuolinen asiantuntijatehtävä, jossa työskentelet rentojen sähköalan ammattilaisten kanssa asiakkaidemme parhaaksi.
  • tiimisi kanssa olette tärkeässä asiakaspalvelu- ja yhteistyötehtävässä yhtiömme asiantuntijoiden, asiakkaiden ja asiakaspalvelumme välillä.
  • energiatoimiala on merkittävien muutoksien edessä: meillä et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi insinöörin tai kauppatieteiden tutkinto tai olet valmistumassa oleva tulevaisuuden ammattilainen tai muutoin kokenut sopimusprosessien asiantuntija.
  • Pidät työskentelystä asiakkaiden kanssa ja omaat sujuvat vuorovaikutustaidot.
  • Et pelkää tarttua toimeen. Viet asioita itsenäisesti eteenpäin ja huolehdit ne laadukkaasti maaliin. Et kavahda myöskään rutiinitehtäviä.
  • Eduksesi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä.


LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa verkkopalvelupäällikkö Johanna Piispa tiistaisin ja torstaisin klo 15.30–16.30, puh. 09 829 0687. Tavoitat Johannan myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen ja huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 23.5.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.