Siirry sisältöön

Haussa innostunut tiiminvetäjä!

verkkopalvelup%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6

Haemme Tikkurilaan verkkopalvelupäällikköä, joka asiantuntijatiiminsä kanssa huolehtii sähköverkkopalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä vauhdikkaasti muuttuvalla sähkömarkkinalla. Erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen ja uudenlaisten palveluiden kehittäminen on tiimimme keskiössä. Vastuullamme on myös energiamittaustietojen käsittely.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

• tehtävä on monipuolinen esimiestehtävä, jossa työskentelet osana tiimiä rentojen ammattilaisten kanssa.
• sinulla on selkeä vastuualue asiakas- ja verkkopalvelutehtävissä, ja niiden kehittäminen on tehtävässäsi tärkeässä roolissa.
• olet tiimisi kanssa merkittävässä asiakaspalvelu- ja yhteistyötehtävässä yhtiömme asiakkaiden, asiantuntijoiden ja kumppaneiden kanssa.
• energia-ala on merkittävien uudistusten äärellä ja meillä osallistut niiden toteuttamiseen.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Etsimme uusia ideoita muiden toimialojen parhaista käytännöistä, joten aikaisempaa energia-alan osaamista emme tässä tehtävässä edellytä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

• Sinulla on soveltuvan alan korkeakoulututkinto ja uskot olevasi mainio esimies.
• Mahdollistat tiimisi onnistumisen sekä jatkuvan osaamisen kehittymisen.
• Sinulla on kokemusta asiakaspalvelun ja tietojärjestelmien kehittämisestä sekä niihin liittyvien palveluiden ostamisesta.
• Yhteistyö kumppaneiden kanssa on sinulle luontevaa ja huolehdit osaltasi, että hommat hoidetaan laadukkaasti maaliin.
• Et pelkää tarttua toimeen. Viet asioita eteenpäin itsenäisesti mutta et kavahda myöskään rutiineja.


LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa sinulle antaa 25.-26.7.2019 klo 9-14 asiakkuuspäällikkö Janne Hartikainen, puh. 09 829 0463. Tavoitat Jannen myös sähköpostitse janne.hartikainen@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme  31.7.2019 mennessä.