Siirry sisältöön

Kesätyöhakumme on käynnistynyt, hae kesätyöpaikkaa 16.2.2020 mennessä!

VE3

Haku ensi kesän kesätyöpaikkoihimme on nyt käynnistynyt! Löydät kaikki avoimet kesätyötehtävämme urasivultamme avoimista työpaikoista. Jätäthän kesätyöhakemuksesi meille urasivujemme kautta viimeistään 16.2.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, esimiehemme haastattelevat hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täyttävät kesätyötehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kesätyötehtävät pyritään täyttämään maaliskuun aikana. Kesätyöt alkavat tehtävästä riippuen joustavasti touko-/kesäkuun aikana ja kestävät elo-/syyskuuhun.

Tarjoamme ensi kesälle kesätyöpaikkoja mm. verkko- ja liittymäpalveluissamme, sähkömittareiden asennustehtävissä sekä suunnittelu- ja sähköverkon käyttötiimeissämme. Kesätyötehtävien hakuilmoituksista löydät videotervehdyksen työtehtävästä vastaavalta esimieheltä, joka kertoo videolla tarkemmin kesätyötehtävistä, työtiimistä sekä siitä, millaista henkilöä tehtävään haetaan.

Katso kaikki avoimet kesätyötehtävämme tästä

Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut esimiehesi kanssa sekä koko työtiimin tuen. Työpäiviäsi värittävät monipuoliset työtehtävät – meille on tärkeää, että pääset kesätyössäsi oppimaan uutta, ja että me pääsemme oppimaan sinulta. Haluamme pitää kesätyöporukkamme monipuolisena ja rekrytoimme myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.  

Olemme Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kumppani ja haluamme tarjota vastuullisia ja hyviä kesätyökokemuksia. Kampanjan myötä sitoudumme noudattamaan vastuullisen kesäduunin periaatteita:

  • hyvä hakijakokemus
  • mielekäs työ
  • perehdytys ja ohjaaminen
  • oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  • kohtuullinen palkka
  • kirjallinen työsopimus ja todistus

Muistathan jättää hakemuksesi kesätöihin urasivujemme kautta pian, mutta viimeistään kuitenkin 16.2.2020 mennessä.

Tervetuloa kesätöihin #verkkojengiin!