Siirry sisältöön

Kutsumme kaupunkilaiset mukaan sähköverkon kehittämiseen

ves3

Julkaisimme sähköverkon kehittämissuunnitelman verkkosivuillamme tänään 19.4.2022. Kehittämissuunnitelmassa kuvataan näkemyksemme siitä, miten Vantaan sähköverkkoa tulisi kehittää lähitulevaisuudessa. Kutsumme kaikki kaupunkilaiset ja vantaalaiset yritykset mukaan kommentoimaan suunnitelmaa ja kehittämään sähköverkkoa yhdessä kanssamme.

– Sähköverkko on yksi yhteiskunnan tärkeimmistä perusinfrastruktuureista. Me pidämme Vantaan liikkeessä ja valot päällä joka hetki. Vantaalla sähköverkko kulkee jo 90 prosenttisesti maakaapelissa, jonka ansiosta asiakkaidemme keskeytysajat ovat maan alhaisimmasta päästä. Kehitämme sähköverkkoa kaiken aikaa kasvavan kaupungin tarpeisiin. On hienoa päästä tekemään kehitystyötä yhdessä kaupunkilaisten kanssa, kuvailee Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n kehitysinsinööri Teemu Tervonen.

Sähköverkon kehittämissuunnitelma on tehty Vantaalla ensimmäisen kerran vuonna 2014, ja tämän jälkeen sitä on päivitetty säännöllisesti kahden vuoden välein. Kehittämissuunnitelma julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa nykyisessä muodossaan ja se on kaikkien vantaalaisten kommentoitavissa verkkosivuillamme 19.4.-19.5.2022.

Kehittämissuunnitelma päivitetään saamiemme kommenttien perusteella kesäkuun loppuun mennessä, ja palaute huomioidaan verkon pitkäjänteisessä kehittämisessä. Osallistuminen kehittämissuunnitelman kommentointiin on tärkeää, jotta voimme kehittää sähköverkkoa yhdessä.

Tervetuloa mukaan kehittämään Vantaan sähköverkkoa sopivaksi meidän kaikkien kaupunkilaisten tarpeisiin!

Pääset tutustumaan ja kommentoimaan sähköverkon kehittämissuunnitelmaa tästä: www.vantaanenergiasahkoverkot.fi/vaikuta

Lisätiedot:
Teemu Tervonen
kehitysinsinööri, Vantaan Energia Sähköverkot Oy
teemu.tervonen@vantaanenergia.fi