Siirry sisältöön

Olemme mukana kasvattamassa uusia sähköverkkoalan ammattilaisia!

VES kes%C3%A4duunitutkimus

Turvallinen työympäristö, kilpailukykyinen palkka, huolellinen perehdytys, kivat työkaverit sekä hyvää työkokemusta nuorille. Siinäpä muutama juttu, mitä tarjoamme kesäharjoittelijoillemme!

Kesätyö sähköverkkoyhtiössä on myös merkityksellistä sillä, kun sähköä siirtyy turvallisesti ja varmasti, niin vantaalaisten arki pyörii vaivattomasti.

Tänä kesänä vantaalaisten arkea varmistamassa kanssamme on neljä nuorta: Ulriika, Samuli, Miko ja Henri, jotka kaikki opiskelevat eri tahoilla sähköalaa. Kesän aikana harjoittelijat toimivat muun muassa seuraavien tehtävien parissa: sähkö- ja kaukolämpömittareiden asennukset, sähköverkon suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Työtehtäviään harjoittelijat tekevät joustavasti maastossa, toimistollamme ja etänä.

Olemme iloisia, että voimme tarjota nuorille kesäharjoittelumahdollisuuksia.

Aikaisempina kesinä olemme saaneet kiitosta monipuoliset tehtävistä, mahdollisuudesta oppia uutta sekä mukavasta työyhteisöstä. Näihin samoihin asioihin pyrimme ehdottomasti kuluvanakin kesänä.

Seuraa meitä somessa ja kuulet kesänaikana lisää kesäharjoittelijoistamme sekä heidän kesähommistaan 😊 Olemme FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa

Aurinkoista kesää kaikille!