Siirry sisältöön

Olemme tänään työskennelleet 101 päivää ilman työtapaturmia!

Tapaturmapa%CC%88iva%CC%88 2019 Facebook LinkAd remppa teksti ja logo

Valtakunnallista tapaturmapäivää vietetään 13.9.2019 ja työpaikkamme on mukana päivän vietossa. Tämän vuoden tapaturmapäivän keskiössä ovat miehet, joille sattuu liikaa. – Henkilökunnastamme noin 88 prosenttia on miehiä.

Työturvallisuus on meille tärkeää. Suuntaamme kohti tapaturmien nollatavoitetta suhtautumalla päättäväisesti ja pitkäjänteisesti työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Huomioimme työturvallisuuden yhtiömme kaikessa tekemisessä ja tavoitteenamme on nolla tapaturmaa. Työturvallisuusasioista emme ole koskaan valmiita tinkimään, sillä haluamme, että jokainen työmaillamme työskentelevä pääsee kotiin terveenä – jokaisen työpäivän päätteeksi. Tunnemme myös vastuumme kaupunkilaisia ja kaupungilla liikkuvia kohtaan, ja teemme parhaamme, etteivät työmaamme aiheuttaa vaaraa myöskään ulkopuolisille.

Nolla tapaturmaa ajattelu näkyy joka päiväisessä tekemisessämme seuraavasti  

  • Emme hyväksy yhtään tapaturmaa.
  • Pyrimme ennaltaehkäisemään tapaturmat ja vaaratilanteet tunnistamalla sekä toimintaan että toimintaympäristöön liittyvät riskit ja suojatumalla niiltä.
  • Tutkimme kaikki tapaturmat ja vaaratilanteet sekä opimme niistä.
  • Olemme kaikki sitoutuneita työturvallisuuden edistämiseen ja ylläpitämiseen.
  • Arvioimme ja kehitämme työturvallisuutta järjestelmällisesti ja määrätietoisesti.

Mielestämme hyvä ammattitaito, työstä syntyvä motivaatio ja ennakoiva työsuojelu edistävät turvallisuutta. Tästä syystä koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti turvallisuusasioissa ja vastaamme siitä, että työohjeet, luvat, tilat ja välineet ovat kunnossa. Tavoitteena on, että meillä tehdään mielekästä työtä terveessä, turvallisessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. 

Turvallisuus on meille yhteinen asia –  Tänään iloitsemme jo yli 100 tapaturmattomasta päivästä yhtiössämme ja toivotamme turvallista työpäivää kaikille!

Lue lisää tapaturmapäivä -kampanjasta

Tee tapaturmatesti ja osallistu arvontaan tapahtuman verkkosivuistolla.