Sähkönsiirtotuotteen muuttaminen

Sähkönsiirtotuote eli tariffi kertoo kiinteistösi sähkön mittaustavan. Mittaustapa määrittää kuinka laskutamme kiinteistösi sähkönsiirtoon liittyvät maksut. Valitse mittaustapa sähkön tarpeesi ja kulutuksesi mukaan. 

Tarkistathan siirtotuotteesi ennen, kuin maksat meille ensimmäisen siirtolaskusi. Maksamalla ensimmäisen laskun hyväksyt laskulla näkyvän siirtotuotteen ja voit vaihtaa sen aikaisintaan 12 kuukauden kuluttua.

Siirtotuotteen muutos voi olla tarpeen, jos sähkönkulutustottumuksiisi tulee selkeitä muutoksia. Näin voi käydä esimerkiksi rakennuksen laajentamisen tai remontin yhteydessä tai jos kotiisi tulee useampi uusi laite, jotka yhdessä nostavat sähkön kulutustasi. Myös lämmitysjärjestelmän muuttuessa voi olla aiheellista vaihtaa mittaustapaa. Jos sähkön kulutus vähenee, yö- tai kausisiirrolle ei välttämättä enää ole tarvetta.

Siirtotuotteen vaihtaminen on mahdollista, kun on käyttänyt samaa siirtotuotetta yhtäjaksoisesti vähintään yhden vuoden ajan. Vaihto on maksuton. 

Kun siirtotuote vaihtuu, sähkömittarisi päivitetään vastaamaan valittua tuotetta. Jos haluat hyödyntää edullisempaa yösiirtoa, pitää myös mittauskeskukseesi tehdä muutoksia, ota yhteyttä omaan sähköurakoitsijaasi.

Siirtotuotteen muutos tilataan Online-palvelustamme

Voit tilata siirtotuotteen muutoksen kirjautumalla Online-palveluumme. 

Online-palveluun pääset kirjautumaan täältä >>

Mikäli sinulla ei vielä ole Online-palvelua käytössäsi, voit rekisteröityä palveluun pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Ohjeet rekisteröitymiseen löytyvät täältä>>

Palveluhinnastoomme voit tutustua täällä >>