Siirry sisältöön

Porukalla tekemistä ja uusia ideoita – Kesätöissä Vantaan Energia Sähköverkoilla luodaan yhdessä uutta.

VES highres 4

Vantaan Energia Sähköverkot Oy:ssä työskentelee joka kesä kesätyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä liittymäpalveluista aina sähköverkon rakentamiseen. Vantaan Energia Sähköverkot haluaa nuorten kesätyömahdollisuudellaan tukea tulevaisuuden alan ammattilaisten kehittymistä ja samalla hankkia uusia ajatuksia ja ideoita oman toiminnan kehittämiseen.

– Meille on tärkeää tukea nuorten ammattilaisten kehittymistä tarjoamalla kesätyöpaikkoja yrityksessämme. Samalla saamme omaan toimintaamme uusia ideoita. Meillä viihdytään ja hyvä työnantajamaine leviää parhaiten itse kokemana, kertoo Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n toimitusjohtaja Risto Lappi.

Viihtymisen allekirjoittaa myös Liittymäpalveluissa tänä kesänä harjoittelija ollut Joonas Grön.

– Kesätyö Vantaan Energia Sähköverkkojen Liittymäpalveluissa on ollut mielenkiintoinen kokemus. Työhöni on kuulunut pientuotannon yleistietolomakkeiden käsittelyä, työmaasähköjen kytkentöjen tilaamista sekä purattamista. Tämän lisäksi olen ollut mukana vastaamassa Liittymäpalveluiden asiakaspuheluihin. Liittymäpalveluissa on mahtava yhteishenki ja kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan. Vantaan Energia Sähköverkoille on aina mukava tulla töihin ja voin suositella heitä vahvasti työnantajana, Joonas Grön kertoo.

Koko Vantaan Energia -konserni palkkaa vuosittain lähes 40 kesätyöntekijää ja työt vaihtelevat esimerkiksi taloushallinnon toimistotyöstä tuotannollisiin töihin eli esimerkiksi voimalaitoksien kunnossapitoon tai sähkömittarien asennukseen. Vantaan Energia -konserni palkkaa kesätöihin myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Näin tuetaan työuraansa vasta aloittavia nuoria ja kaikki saavat tasapuolisen mahdollisuuden hankkia työkokemusta.

– Kesätöiden tarjoaminen on yhteiskunnallinen vastuullisuusteko. Haluamme olla mukana kehittämässä nuorten työelämätaitoja ja luomassa positiivista kuvaa työelämästä, summaa Lappi painavia syitä miksi kesätyöntekijöiden palkkaaminen yrityksessä kannattaa.

Lisätiedot

Risto Lappi, toimitusjohtaja, Vantaan Energia Sähköverkot Oy
risto.lappi@vantaanenergia.fi
p. 050 590 0826