Siirry sisältöön

Tärkeä tiedote: Fi-Nergy Voima Oy:n, Fi-nergy Voima OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n asiakkaille

Kuva 54

Tiedotetta on päivitetty 8.7.2021 (22.6.2021). Alkuperäinen julkaisupäivämäärä oli 11.6.2021. 

***

Olemme aloittaneet toimenpiteet sähkönjakelun keskeyttämiseksi niissä kohteissa, joihin ei ole määräaikaan mennessä ilmoittautunut uutta sähkönmyyjää. 
 
Asiakkaamme joita tilanne koskee, tulee ottaa yhteyttä valitsemaansa sähkönmyyjän ja tehdä uusi sähkösopimus alkamaan mahdollisimman pian. Sähkönmyyjät toimittavat meille tiedon uudesta sopimuksesta ja sähköt voidaan kytkeä jälleen päälle. Kytkennästä veloitamme hinnastomme mukaisen sähköntoimituksen kytkentämaksun.
 
***

Tämä tiedote koskee vantaalaisia asiakkaitamme, joilla on sähkönmyyntisopimus Fi-Nergy Voima Oy:n, Fi-nergy Voima OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n kanssa.

Energiavirasto on  11.6.2021 tiedottanut, että Fi-Nergy Voima Oy:n, Fi-nergy Voima OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n toiminta loppuu ja yhtiöiden asiakkaiden sähkönmyyntisopimukset päättyvät yllättäen. – Tässä tilanteessa kaikkien edellä lueteltujen yhtiöiden asiakkaiden, on tehtävä uusi sähkömyyntimyyntisopimus uuden kumppanin kanssa, ettei sähköntoimitus katkea. 

Olemme postittaneet asiakkaillemme kirjeet, sekä lähettäneet tekstiviestit

Asiakkaamme, joita tilanne koskee saavat meiltä lähiaikoina postitse kirjeen, joka sisältää toimintaohjeita. Lisäksi asiakkaille, joiden puhelinnumero meillä on ollut tiedossa, on lähetetty asiasta kertova tekstiviesti. 

Pyydämme ystävällisesti kaikkia Fi-Nergy Voima Oy:n, Fi-nergy Voima OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n asiakkaita, etsimään itselleen uuden sähkönmyyjän ja tekemään korvaavan sähkönmyyntisopimuksen mahdollisimman pian. Helpoiten uuden sopimuksen tekeminen onnistuu, ottamalla suoraan yhteyttä valitsemaansa sähkönmyyjään.

Tietoa eri sähkönmyyjien sähkötarjouksista on saatavilla muun muassa Energiaviraston ylläpitämästä www.sahkonhinta.fi/-palvelusta.

Emme katkaise asiakkaiden sähköjä välittömästi

Asiakkaidemme ei tarvitse olla huolissaan sähköjen yllättävästä katkeamisesta, vaikka sähkönmyyntisopimus päättyikin äkillisesti kesken sopimuskauden. Vantaan Energia Sähköverkot Oy toimii tilapäisesti sähkönmyyjänä, sekä myynnin laskuttajana kaikissa kohteissa, kunnes uusi sähkönmyyntisopimus tulee voimaan.

Pyydämme asiakkaita kuitenkin huomioimaan, että uuden sähkösopimuksen on astuttava voimaan 6.7.2021 mennessä. Tämän jälkeen sopimuksettomassa tilassa olevien asiakkaiden sähköntoimitus katkaistaan.

Tilapäisellä sähkönmyynnillä ei ole vaikutusta asiakkaidemme sähkönsiirtosopimuksiin, siirtotuotteisiin, eikä siirtohintoihin.

Lue myös Energiaviraston ohjeita Fi-Nergy Voiman ja 365 Hankinnan asiakkaille >>

Lisätietoja asiakaspalvelustamme, puh. 09 8290 900, palvelemme arkisin, kello 8.30-16.00.