Siirry sisältöön

Päivä- ja yöenergian uudet aikajaotukset nyt käytössä

Kuva 11 6257 3

Olemme siirtyneet 1.1.2016 alkaen käyttämään aikasiirtotuotteessamme valtakunnallista aikajaottelua. Myös sähkölämmityksen ohjausajat (kuormanohjausajat) ovat muuttuneet.

Uuden aikajaottelun mukaisesti päiväenergia on asiakkaidemme käytössä maanantaista sunnuntaihin klo 7–22 ja muuna aikana on käytössä yöenergia.

Sähkölämmityksen ohjauspalvelu kytkee lämmitykset päälle joka päivä porrastetusti klo 22–24 välisenä aikana ja pois päältä klo 7.

Uudet sähkölämmityksen ohjausajat päivittyvät sähkömittarille automaattisesti, eikä se vaadi asiakkaalta toimenpiteitä. Teknisesti kaikkia sähkömittareita ei ole mahdollista päivittää samanaikaisesti, joten joillain asiakkaillamme muutos saattaa astua voimaan jotain päiviä myöhemmin. 

Huomioithan, että mikäli olet hyödyntänyt sähkölämmityksen ohjaukseen omia ohjauslaitteita, niin tarkistathan laitteistosi ajastukset.

Sähkölämmityksen ohjausta käytetään yleensä omakoti- ja rivitaloissa, joissa on sähköstä riippuvainen lämmitys tai käyttövedenlämmitys. Kerrostaloissa ei yleensä ohjausta ole käytössä. 

Katso tuotteet ja hinnat

Lisätietoja sähkölämmityksen ohjauksesta

Meidän yhteystiedot