Siirry sisältöön

Astetta fiksumpi kulutus – Energiansäästöviikko on taas täällä!

Tällä viikolla vietetään jo perinteeksi muodostunutta syksyistä Energiansäästöviikkoa, jonka tarkoituksena on herätellä meitä kaikkia miettimään kodin energiankulutusta. Tänä vuonna Energiansäästöviikon sloganina on ”Energiankäytön uusi aika”. Se tarkoittaa, että jätetään tarpeeton energiankäyttö historiaan, energiafiksusti ja oikea-aikaisesti. Ensimmäinen askel kohti energiansäästötoimia on kodin energiankulutukseen perehtyminen, johon tarjoamme helpon palvelun. 

Energiansäästöviikon teeman mukaisesti energiafiksuissa toimissa pääsee parhaiten alkuun perehtymällä oman kiinteistön tai huoneiston energiankulutukseen. Säästäminen onnistuu, kun tietää oman kulutuksensa ja tunnistaa säästömahdollisuutensa sekä mahdolliset sähkösyöpöt. Meillä Vantaalla omaa sähkönkulutusta voit seurata Vantaan Energia Sähköverkkojen  Online-palvelussa 

Online-palvelu havainnollistaa paljonko kodissasi kuluu sähköä tuntitasolta aina vuositasolle saakka. Lisäksi voit vertailla omaa kulutustasi muiden vastaavien käyttöpaikkojen kulutukseen. 

Löydät palvelusta sähkönkulutustietojen lisäksi tiedot siirtosopimuksestasi ja laskuistasi. Voit lähettää meille viestin tai tilata ilmoitukset sähkönjakeluhäiriöistä tekstiviestillä puhelimeesi. Online-palvelu on käytettävissäsi suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.  

Ensimmäisellä käyttökerralla Online-palveluun tarvitaan rekisteröityminen. Se tapahtuu pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Siirtosopimusta ei tarvitse kaivaa esiin. Rekisteröitymisen yhteydessä luodaan käyttäjätunnus ja salasana, joilla palveluun kirjaudutaan. 

Tutustu Online-palveluun >> 

Lue lisää Astetta osuvampi kulutus -säästövinkistä Astetta alemmas -verkkosivuilta >>