Siirry sisältöön

Haussa asiantuntija sähköverkon kehitystehtäviin!

VE tyonantajamielikuva toimisto high res 15 scaled

Haemme Tikkurilaan sähköverkon kehitysinsinööriä. Kehitysinsinöörinä vastaat yhdessä muun tiimin kanssa sähköverkon kehitystoiminnasta ja pitkän tähtäimen suunnittelusta. Vastuullesi kuuluvat muun muassa sähköverkon verkostolaskennat ja kuormitusennusteet sekä suunnitteluperiaatteet. Tiimimme vastuulla on myös sähköverkkotoiminnan regulaatioon liittyvät asiat sekä toiminnan kehittäminen. Työskentelet yhteistyössä sähköverkon suunnittelun ja verkkotoiminnan talousohjauksen kanssa.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • tehtävä on monipuolinen asiantuntijatehtävä, jossa työskentelet yhteistyössä muiden rentojen ammattilaistemme kanssa.
  • työtehtäväsi liittyvät tiiviisti erilaisiin sähköverkon ja sähköverkkotoiminnan kehittämisprojekteihimme.
  • energiatoimiala on merkittävien muutoksien edessä: kehitysyksikössämme pääset vastaamaan sähköverkon kehityksestä pitkälle tulevaisuuteen.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on sähköalan korkeakoulututkinto ja osaamista sähköverkkotekniikasta.
  • Tartut tehtävissäsi ripeästi toimeen ja osaat muodostaa kokonaiskuvan uusista asioista.
  • Sinulla on kykyä hahmottaa polku nykyisestä verkkotoiminnasta tulevaisuuden ratkaisuihin.
  • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.
  • Haet sujuvasti tietoa ja osaat hyödyntää tietojärjestelmiä monipuolisesti työssäsi.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa kehityspäällikkö Juho Paloposki, puh. 09 829 0215 ja etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen ja huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme. Hakuaika tehtävään päättyy 4.4.2021. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.