Siirry sisältöön

Haussa asiantuntija sähköverkon liittymäpalveluihin!

VES rekry

Haemme Tikkurilaan liittymäpalveluasiantuntijaa, joka tiiminsä kanssa huolehtii voimakkaasti kasvavan Vantaan sähköliittymien rakennuttamisesta. Sähköliittymien rakentamisen käytännön työstä vastaa kumppanimme, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä laadun ja aikataulujen varmistamiseksi. Tärkeä osa työtä on liittymistarjousten ja -sopimusten tekeminen, sähköliittymien rakentamisen tilauksien tekeminen sekä asiakkaiden ja urakoitsijoiden neuvominen.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka sekä yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä mutta mielestämme sinun on tärkeä tietää myös, että

• kyseessä on monipuolinen asiantuntijatehtävä, jossa työskentelet rentojen sähköalan ammattilaisten kanssa asiakkaidemme parhaaksi.
• tiimisi kanssa olette tärkeässä asiakaspalvelu- ja yhteistyötehtävässä yhtiömme asiantuntijoiden, asiakkaiden ja urakoitsijoiden välillä.
• energiatoimiala on merkittävien muutoksien edessä: meillä et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen sekä vahvat panostukset modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat motivoituneita ja kokevat menestyvänsä sekä viihtyvänsä työssään. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

• Sinulla on soveltuva sähköalan tutkinto, esimerkiksi insinöörin tutkinto tai olet valmistumassa oleva tulevaisuuden ammattilainen.
• Pidät työskentelystä asiakkaiden kanssa ja omaat sujuvat vuorovaikutustaidot.
• Et pelkää tarttua toimeen. Viet asioita eteenpäin itsenäisesti ja huolehdit ne laadukkaasti maaliin. Et kavahda myöskään rutiineja.
• Eduksesi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa liittymäpalvelupäällikkö Roope Apponen, puh. 09 829 0641. Tavoitat Roopen myös sähköpostitse roope.apponen@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

Tehtävä on yhden vuoden määräaikaisuus.

HAKUOHJEET

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake verkkosivujemme kautta tästä linkistä. Kerrothan meille hakemuksessasi vahvuutesi sekä odotuksesi tehtävään. Hakuaika tehtävään päättyy 31.12.2018.