Siirry sisältöön

Haussa etevä mittariasentaja!

VE Tyonantajamielikuva asentajat high res 13 1

Haemme mittariasentajaa kenttäpalveluihimme tekemään Vantaan toiminta-alueemme sähkömittareiden asennuksia. Suurin osa työajastasi kuluu 0,4 kV sähköenergiamittareiden asennusten parissa ja lisäksi tarkastat kulkureittilukituksia. Työtä tehdään itsenäisesti sekä työpareittain yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme kanssa. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ainakin elokuuhun 2023 asti.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Työkenttäsi on itsenäinen ja pääset hyödyntämään siinä ammattitaitoasi ja kokemustasi.
  • Työskentelet ammattitaitoisten ja rentojen työkavereidemme kanssa.
  • Työaikasi joustavat liukumien puitteissa, mikä helpottaa työn ja henkilökohtaisen elämän yhdistämistä.
  • Energiatoimiala on merkittävien muutosten edessä: meillä et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on sähköpuolen keskiasteen tutkinto, esimerkiksi sähköasentaja.
  • Olet jo työskennellyt sähköasennustehtävissä muutaman vuoden ja pystyt työskentelemään lyhyen perehdytyksen jälkeen itsenäisesti.
  • Hallitset asiakaspalvelun erilaisissa tilanteissa asiakkaidemme sekä eri tehtävissä toimivien työkavereittesi kanssa.
  • Työssäsi liikut työantajan autolla Vantaan alueella, joten B-ajokortti on välttämätön.
  • Eduksesi katsomme kokemuksen kaukolämmön mittauksista.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa kenttäpalveluesimies Arto Flink torstaina 25.11. klo 9–11, keskiviikkona 1.12. klo 13–15 sekä tiistaina 7.12. klo 13–15, puh. 040 828 5275 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 12.12.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.