Siirry sisältöön

Haussa kaksi asiantuntijaa sähköverkon liittymäpalveluihin!

VE tyonantajamielikuva toimisto high res 3 scaled

Haemme Tikkurilaan vakituiseen työsuhteeseen kahta liittymäpalveluasiantuntijaa, jotka tiiminsä kanssa huolehtivat asiakkaiden palvelutarpeiden täyttämisestä ja kasvavan Vantaan sähköliittymien rakennuttamisesta. Tärkeä osa liittymäpalveluasiantuntijan työtä on erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen sähköliittymien tilaamisessa ja rakentamisessa. Sähköliittymien rakentamisen käytännön työstä vastaa kumppanimme, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä laadun ja aikataulujen varmistamiseksi.


MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Olet tiimisi kanssa tärkeässä asiakaspalvelu- ja yhteistyötehtävässä yhtiömme asiakkaiden, asiantuntijoiden ja urakoitsijoiden välillä. Asiakaslupauksemme onkin ”hoidamme hommat ystävällisesti kerralla kuntoon”.
  • Kyseessä on monipuolinen asiantuntijatehtävä, jossa työskentelet rentojen sähköalan ammattilaistemme kanssa asiakkaidemme parhaaksi.
  • Energiatoimiala on merkittävien muutoksien edessä: meillä et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi sähköalan insinöörin tutkinto (AMK/DI).
  • Pidät työskentelystä asiakkaiden kanssa ja omaat sujuvat vuorovaikutustaidot.
  • Et pelkää tarttua toimeen. Viet asioita eteenpäin itsenäisesti ja huolehdit ne laadukkaasti maaliin. Et kavahda myöskään rutiineja.
  • Eduksesi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa liittymäpalvelupäällikkö Roope Apponen, puh. 09 829 0641, etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valituille henkilöille huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme  19.9.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydyttyä.