Siirry sisältöön

Haussa palveluneuvoja sähköverkon liittymäpalveluihin!

VE tyonantajamielikuva toimisto high res 3 scaled

Haemme Tikkurilaan liittymäpalveluumme palveluneuvojaa, joka huolehtii asiakkaidemme palvelutarpeiden täyttämisestä ja voimakkaasti kasvavan Vantaan sähköliittymiin, sähkömittareiden asentamiseen ja sähkön mittaukseen liittyvien tehtävien hoitamisesta. Tehtävässäsi pääset osallistumaan myös yrityksen viestinnän tehtäviin ja erilaisiin hallinnollisiin tehtäviin, kuten sopimushallintaan sekä avain- ja kulkureittien hallintaan.


MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • tiimisi kanssa olet tärkeässä asiakaspalvelu- ja yhteistyötehtävässä yhtiömme asiakkaiden, asiantuntijoiden ja urakoitsijoiden välillä. Asiakaslupauksemme onkin ”hoidamme hommat ystävällisesti kerralla kuntoon”.
  • kyseessä on monipuolinen tehtävä, jossa työskentelet rentojen sähköalan ammattilaistemme kanssa asiakkaidemme parhaaksi.
  • energiatoimiala on merkittävien muutoksien edessä: meillä et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi kaupalliselta tai hallinnolliselta alalta.
  • Pidät työskentelystä asiakkaiden kanssa ja omaat sujuvat vuorovaikutustaidot myös englanniksi.
  • Et pelkää tarttua toimeen. Viet asioita eteenpäin itsenäisesti ja huolehdit ne laadukkaasti maaliin. Et kavahda myöskään rutiineja.
  • Eduksesi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään liittymäpalvelupäällikkö Roope Apponen, puh. 09 829 0641, etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuksesi urasivullamme 21.3.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.