Siirry sisältöön

Haussa sähköasentaja sähköasemakunnossapitoon

VE Tyonantajamielikuva asentajat high res 13 1

Haemme Tikkurilaan vakituiseen työsuhteeseen sähköasentajaa, jonka tehtäviin kuuluvat sähköasemien, siirtoverkon ja lentokenttäalueen kojeistojen kunnossapitotyöt, sähköasema- ja kaukokäyttölaitteiden asennustyöt sekä edellä mainittuihin töihin liittyvät paikalliskäyttötyöt. Tehtävään sisältyy lisäksi osallistuminen jakeluverkon varallaoloon säännöllisen työajan ulkopuolella.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Olet tiimisi kanssa tärkeässä roolissa kriittisten sähköjärjestelmien käytettävyyden ylläpitämiseksi.
  • Kyseessä on monipuolinen tehtävä, jossa työskentelet rentojen sähköalan ammattilaistemme kanssa asiakkaidemme parhaaksi.
  • Energiatoimiala on merkittävien muutoksien edessä: meillä et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan ammattitutkinto.
  • Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.
  • Sinulla on vähintään B-luokan ajokortti, C-luokan ajokortin katsomme eduksesi.
  • Hoidamme työtehtäviämme niin hallitussa arjessa kuin myrskyn silmässäkin erilaisissa maastoissa, joten työssäsi eduksesi on hyvä fyysinen kunto.
  • Hyödynnät sujuvasti tietojärjestelmiä osana työtäsi.
  • Et pelkää tarttua toimeen. Viet asioita eteenpäin itsenäisesti ja huolehdit ne laadukkaasti maaliin. Et kavahda myöskään rutiineja.
  • Eduksesi katsomme lisäksi työkokemuksen jakelu-/siirtoverkon tehtävistä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä sinulle antaa siirtoverkon kunnossapitopäällikkö Joonas Koski, puh. 040 752 5551, etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi, tiistaina 15.3. klo 14–16 sekä keskiviikkona 23.3. klo 10–12.

Teetämme valituille henkilöille huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 27.3.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydyttyä.