Siirry sisältöön

Haussa suojaus- ja automaatioinsinööri sähköverkon käyttö- ja kunnossapitotehtäviin!

etusivu2 1

Haemme Tikkurilaan vakituiseen työsuhteeseen suojaus- ja automaatioinsinööriä vastaamaan sähköverkon suojauksesta ja sähköasemien automaatiojärjestelmistä. Sähköverkon suojaus ja automaatio ovat keskeisessä roolissa jatkuvasti kasvavien toimitusvarmuusvaatimusten kanssa. Työssäsi vastaat sähköverkon relesuojausperiaatteiden ja asetteluiden laadinnasta. Lisäksi olet vastuussa sähköasemien automaatiojärjestelmien sekä muuntamoautomaation kehittämisestä. Osallistut myös siirtoverkon investointiprojekteihin asiantuntijana aina hankkeen suunnittelusta toteutukseen asti.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Kyseessä on mielenkiintoinen asiantuntijatehtävä, jossa työ on monipuolista ja vaihtelevaa.
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi. Sinulla on laajat mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi.
  • Pääset osaksi kokenutta tiimiä, josta löytyy monipuolista osaamista ja yhteistyö on sujuvaa.
  • Energiatoimiala on merkittävien muutoksien edessä: meillä et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista innovatiivisuus ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi sähkövoimatekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto ja olet työskennellyt sähköverkkojen parissa.
  • Käytät sujuvasti tietojärjestelmiä ja omaat lisäksi valmiudet kehittää järjestelmiä.
  • Sinulla on vahva halu kehittää omaa vastuualuettasi ja uskallat rohkeasti kokeilla uutta.
  • Et pelkää tarttua toimeen. Viet asioita eteenpäin itsenäisesti ja huolehdit ne laadukkaasti maaliin
  • Eduksesi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa sinulle antaa käyttöpäällikkö Mikko Piironen, puh. 050 599 0141, etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivuillamme 9.10.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Vantaan Energia Sähköverkot Oy pitää huolen siitä, että Vantaa pysyy liikkeessä ja valot päällä joka hetki. Pidämme huolta sähköjohdoista, kaapeleista ja kaikesta, mikä liittyy sähköverkon toimivuuteen sekä kehitämme sähköverkkoa kaiken aikaa kasvavan kaupungin tarpeisiin. Olemme osa Vantaan Energia -konsernia, joka toimii alan ennakkoluulottomana uudistajana etsien jatkuvasti keinoja tuottaa energiaa vastuullisemmin.