Siirry sisältöön

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista!

RM 22

Vantaan Energia Sähköverkoissa työskentelee 60 alansa ammattilaista etäluenta-asentajista suunnittelijoihin ja liittymäpalveluasiantuntijoista kehitysinsinööreihin. Hyvinvoiva henkilöstö sekä hyvä työpaikka -teema on nostettu tärkeäksi osaksi strategiaamme. Uskomme, että turvallisten toimintatapojen ohella hyvä fiilis työntekoon auttaa meitä paremmin saavuttamaan yhtiöllemme asetetut tavoitteet sekä sopeutumaan toimintaympäristöömme, muun muassa energiamurroksen mukana tuleviin muutoksiin.

Tarjoamme työntekijöillemme monia erilaisia liikuntamahdollisuuksia; toimipisteessämme on työntekijöiden käytössä kuntosali sekä järjestämme siellä työnantajan tukemia treenitunteja valmentajan johdolla kolmesti viikossa. Treeneihin sisältyy mm. kuntonyrkkeilyä, voimatreeniä sekä kehonhuoltoa. Uinnista innostuneille tarjoamme alennushinnan Vantaan kaupungin uimahalleihin. Työntekijöillämme on mahdollista tilata työnantajan tukemana Smartum saldoetua, jota voi käyttää liikunta- ja kulttuuripalveluihin Smartumin yli 20 000 palveluntarjoajan verkostossa. Kuulumme lisäksi CaPs -henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta työntekijämme saavat rahanarvoisia etuja ja alennuksia mm. liikunta- ja hyvinvointipalveluihin. Tarjoamme työntekijöillemme myös erikoishinnan Elixian liikuntakeskusjäsenyyksiin ja kannustamme työmatkapyöräilyyn.

Työntekijämme viihtyvät toistensa seurassa myös vapaa-ajalla; tuemme työnantajana yli 10 erilaisen työntekijävetoisen harrastekerhon toimintaa. Meillä voi osallistua esimerkiksi kalastuskerhon, golfkerhon, maastopyöräkerhon tai sählykerhon toimintaan ja viettää näin aktiivista arkea työpäivien jälkeen!

Energistä elokuuta!