Käyttökatko Online- ja Raportointipalveluissamme 15.-21.10.

Otamme käyttöön uuden asiakaspalvelujärjestelmän sekä asiakkaan itsepalvelukanavan Online-palvelun. Vanha raportointipalvelu ei ole enää käytössä, mutta vanha Online-palvelu on käytettävissä 15.10. saakka.

Uusi asiakaspalvelujärjestelmä otetaan käyttöön 21.10. ja Online-palvelu myöhemmin samalla viikolla. Muutostöistä johtuen sähköisissä palveluissamme voi satunnaisesti esiintyä käyttökatkoja myös käyttöönoton jälkeen. Pahoittelemme niitä jo etukäteen.

Löydät uudesta Online-palvelusta kotisi sähköenergian kulutustiedot, kaikki sopimukseen liittyvät tiedot sekä uudet laskut kaikki kätevästi samasta paikasta. Historiatietojen osalta näet palvelusta kotisi sähköenergian kulutuksen ja tiedot sopimuksistasi vuoden 2016 jälkeen. Vanhoja laskuja ei uudesta palvelusta valitettavasti löydy. Myös vanhaan Raportointipalveluun tehnyt raportointitilaukset yms. nollautuvat muutoksen yhteydessä.

Pääset käyttämään uutta Online-palvelua rekisteröitymällä sinne pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella osoitteessa www.vantaanenergiasahkoverkot.fi/online. Vanhojen Online- ja Raportointipalveluiden tunnukset lakkaavat toimimasta muutoksen myötä.