Siirry sisältöön

Kehitysinsinööri innovoimaan sähköverkon tulevaisuutta!

Kehitysinsin%C3%B6%C3%B6ri Oikotie

Haemme nyt Tikkurilaan kehitysinsinööriä vastaamaan sähköverkon teknisestä kehittämisestä. Tehtävässä osallistut yhdessä tiimisi kanssa tutkimus- ja kehittämishankkeisiimme sekä sähköverkon omaisuudenhallintaan. Vastuullasi on lisäksi sähköverkon tilastot ja verkostolaskennat sekä kuormitusennusteet. Työskentelet yhteistyössä sähköverkon suunnittelun ja verkkotoiminnan talousohjauksen kanssa.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • tehtävä on monipuolinen asiantuntijatehtävä, jossa työskentelet yhteistyössä muiden rentojen ammattilaistemme kanssa.
  • työtehtäväsi liittyvät monipuolisiin sähköverkon teknisiin ratkaisuihin ja laajempiin kehittämisprojekteihimme.
  • kehitysyksikössä pääset vastaamaan sähköverkon kehityksestä pitkälle tulevaisuuteen.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on sähköalan korkeakoulututkinto ja osaamista sähköverkkotekniikasta.
  • Tartut tehtävissäsi ripeästi toimeen ja osaat muodostaa kokonaiskuvan uusista asioista.
  • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.
  • Haet sujuvasti tietoa ja osaat hyödyntää tietokantoja monipuolisesti työssäsi.


LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa sinulle antaa kehityspäällikkö Juho Paloposki, puh. 09 829 0215 ja juho.paloposki@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakulomake urasivullamme 7.11.2019 mennessä. Toimithan nopeasti, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Hae tehtävää tästä.