365 päivää vuodessa, 24 tuntia päivässä, jokaisena hetkenä. Ilman sähkönsiirtoa elämämme olisi aika erilaista. Vantaan Energia Sähköverkot Oy huolehtii vantaalaisten kotien sähkönsaannista, sähköverkkojen rakentamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta. Tule meille kesätöihin pitämään Vantaa liikkeessä!

Jätä hakemuksesi kesätyösivustomme kautta 29.1.2023 mennessä.

Kannattaa toimia hyvissä ajoin, sillä rekrytoivat esihenkilöt haastattelevat hakijoita jo hakuajan aikana ja täyttävät kesätyötehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kesätyötehtävät pyritään täyttämään maaliskuun aikana. Kesätyöt alkavat tehtävästä riippuen joustavasti touko-/kesäkuun aikana ja kestävät elo-/syyskuuhun.

Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut esihenkilösi kanssa sekä koko työtiimin tuen. Työpäiviäsi värittävät monipuoliset työtehtävät – meille on tärkeää, että pääset kesätyössäsi oppimaan uutta, ja että me pääsemme oppimaan sinulta. Haluamme pitää kesätyöporukkamme monipuolisena ja rekrytoimme myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Työsuhde-etuina käytössäsi on muun muassa kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto. 

Täältä voit kurkata aiempien kesätyöntekijöiden kokemuksia.

Olemme Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kumppani ja haluamme tarjota vastuullisia ja hyviä kesätyökokemuksia. Kampanjan myötä sitoudumme noudattamaan vastuullisen kesäduunin periaatteita:

– hyvä hakijakokemus
– mielekäs työ
– perehdytys ja ohjaaminen
– oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
– kohtuullinen palkka
– kirjallinen työsopimus ja todistus

Viime vuoden kesätyöntekijämme arvioivat vuosittaisessa kesäduunitutkimuksessa kesätyökokemuksensa arvosanaksi 3,66/4. Myös yleinen tyytyväisyys kesätyöhön oli korkealla tasolla arvosanalla 3,71/4!

Muistathan jättää hakemuksesi 29.1.2023 mennessä.

Tervetuloa meille kesätöihin tekemään työtä, jolla on merkitystä!