Siirry sisältöön

Merkittävä osa Kiira-myrskyn aiheuttamista vioista on korjattu (päivitetty klo 21.40)

Kiira 1

Päivitys 13.8.2017, klo 21.40.

Viimeisten myrskyvaurioiden korjaus jatkuu vielä iltaan ja yöhön. Olemme myös vastaanottaneet muutamia uusia vikailmoituksia, joiden selvittämistä jatkamme. Mikäli vielä saavut kotiin esim. mökiltä ja huomaat myrskytuhoja, niin vikailmoitusnumeromme 0800 0025 on avoinna 24/7.

# # #

Päivitys 13.8.2017, klo 18.30.

Korjaustyöt ovat edenneet arvioitua joutuisammin ja tämänhetkisen arvion perusteella saamme palautettua sähköt tällä hetkellä tiedossamme oleviin vikakohteisiin vielä tänään. Ilmajohdoilla olevia kymmeniä ja kymmeniä puita raivataan tänään pimeyden tuloon asti, jonka jälkeen työt jatkuvat jälleen aamulla. 

# # #

Kiira-myrskyn tuhoja on korjattu taukoamatta eilisestä illasta lähtien. Tuhojen vuoksi on edelleen sähköttä muutamia kymmeniä asiakkaitamme eri puolilla Vantaata. Tämänhetkisen arvion mukaan tiedossa olevat viat saadaan korjattua ja sähköt palautettua kaikille maanantain kuluessa. Pahimmillaan sähköverkkoalueellamme oli eilen illalla ilman sähköä noin 1 600 asiakasta. Valtaosa vioista saatiin korjattua aamuun mennessä.

Paljon yksittäisiä vikoja

Sunnuntaipäivän aikana on korjattu useita ilmajohtoverkon vikoja, joista on tullut ilmoituksia asiakkailtamme päivän mittaan myös lisää. Sähköverkossamme on paljon yksittäisiä vikoja ja osa niistä on osoittautunut todella pahoiksi, minkä vuoksi korjaustyöt kestävät erityisen pitkään. Kaatuneet puut ovat esimerkiksi katkoneet ja kaataneet kokonaisia sähköpylväitä, repineet talojohtoja irti rakennuksista ja pudottaneet sähköjohtimia maahan.

Korjaustyöt jatkuvat koko sunnuntain

Kaikki käytettävissä olevat resurssit ovat koko ajan töissä, mutta sähköjen palauttaminen kestää monen asiakkaan osalta tällä kertaa harmittavan kauan. Teemme kuitenkin parhaamme ja omien asentajien lisäksi meillä on tukena urakointikumppaneitamme.

Myrskytuhojen korjaaminen on aina ammattilaisten hommaa

Mikäli myrskyn aikaan tai sen jälkeen huomaa lähiympäristössä esim. ilmajohtojen päälle kaatuneen puun, niin siitä kannattaa tehdä ilmoitus vikailmoitusnumeroon 0800 0025. Päivystämme 24/7.