Siirry sisältöön

Muutoksia liittymäpalveluiden tuotevalikoimaan – Määräaikainen keskijänniteliittymä käyttöön 15.4.2021 alkaen

ves2

Olemme luopuneet työmaa-aikaisten vuokramuuntamoiden tarjoamisesta asiakkaillemme 14.4.2021 alkaen. Tämä tarkoittaa, että tuote: työmaa-aikainen vuokramuuntamo on poistunut hinnastostamme ja emme enää tee uusia vuokrasopimuksia. Parhaillaan vuokralla olevat, jo verkkoon liitetyt sekä mahdolliset etukäteen sovitut vuokraukset, hoidetaan sopimusten mukaisesti loppuun asti.

Uusi tuote ja toimintatapa tuo etuja asiakkaillemme

Olemme korvanneet valikoimasta poistuneen vuokramuuntamon uudella tuotteella: määräaikainen keskijänniteliittymä. Uusi tuote soveltuu asiakkaidemme tilapäiseen sähkönkäytön tarpeeseen, joka saattaa syntyä, kun rakennuspaikalla olevasta pienjänniteverkosta ei pystytä tarjoamaan riittävästi rakentamisaikaista sähköä tai asiakkaan toivomalla aikataululla.

Käyttäessään määräaikaista keskijänniteliittymää asiakas tuo rakennuspaikalle oman muuntamon (kojeistoineen ja muuntajakoneineen), joka on mitattu joko keski- tai pienjännitteellä. Asiakkaalla on myös mahdollisuus kilpailuttaa palveluntarjoajat muuntamo- ja käytönjohtajapalveluihin.  Lisäksi Liittymästä tehdään määräaikainen liittymissopimus, joka selkeyttää sähköverkkoon liittymistä, kun asiakkaalla on käytössään vain yksi liittymä, jonka kautta sähköä käytetään.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttää liittymäpalveluistamme! – Asiantuntijamme auttavat mielellään kaikissa sähköverkkoon liittymiseen liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät helposti Urakoitsija Online:n kautta tai soittamalla, palvelemme arkisin klo 8.30-16.00.

Tutustu palveluhinnastoomme

Kurkkaa ohjepankkiin ja katso ohjeemme määräaikainen keskijänniteliittymä