Siirry sisältöön

Aurinkosähköjärjestelmän mitoittaminen

Aurinkosähkön tuottaminen omaan käyttöön on taloudellisesti kannattavaa ja helppoa. Aurinkopaneelit sopivat niin omakoti-, rivi- kuin kerrostaloon kattotyypistä riippumatta mutta aurinkoenergian tuottoon vaikuttavat muun muassa ilmansuunta, kattokaltevuus ja puiden tai muiden rakenteiden aiheuttamat varjostukset. Aurinkosähköjärjestelmä valitaan siis aina oman käyttökohteen- ja tarpeen mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman etäkartoituksen aurinkopaneelien mitoittamiseen 

Jos sinulla on harkinnassa aurinkosähköjärjestelmän hankinta ja mietit mikä olisi sopiva määrä aurinkopaneeleita juuri sinulle, niin me voimme auttaa. Tarjoamme asiakkaillemme maksutonta etäkartoituspalvelua, jonka avulla saat helposti suosituksen juuri sinun katollesi sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä.

Etäkartoituspalvelussa tutkimme toteutunutta sähkönkulutustasi ja teemme sen perusteella sinulle etäkartoitusraportin, josta selviää minkä kokoinen aurinkosähköjärjestelmä olisi sähkönkulutuksenne näkökulmasta sopivin.

TILAA ETÄKARTOITUSPALVELU

HUOMIO: Suuren kysynnän vuoksi etäkartoituspalvelu on tällä hetkellä ruuhkautunut ja raporttien toimitusaika on noin kolme viikkoa. Pahoittelemme tilannetta!

Aurinkosähköjärjestelmien kartoituksia tekevät myös erilaiset yritykset, kuten  sähkösuunnittelijat ja/tai -urakoitsijat.