Siirry sisältöön

Online-palveluun rekisteröityminen, yritykset

Online-palveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien tunnistautumispalvelut: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nooa Säästöpankki, Nordea, OP, POP Pankki, S-Pankki, LähiTapiola, Ålandsbanken.

Palvelu toimii Edge-, Firefox-, Chrome- ja Safari-selainten yleisimmillä versioilla. Microsoft IE:n kanssa kaikki välilehdet ja toiminnot eivät välttämättä toimi.

Mikäli sinulla on jonkin muun pankin verkkopankkitunnukset kuin edellä mainittujen pankkien tai ei ole käytössä lainkaan henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä hyväksyy palvelun käyttöehdot. Käyttäjä vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Yritysten osalta käyttäjä vastaa myös siitä, että hänellä on oikeus katsoa edustamiensa asiakkuuksien tietoja Vantaan Energian raportointipalvelusta (katso lisätietoja ohjeesta Käyttöoikeuksien lisäys).

Voit rekisteröityä yrityksesi edustajana palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi ja yrityksen tiedoilla.

Rekisteröidy yritysasiakkaana

Vaihe 1: Valitse yritysasiakas

Vaihe 2: Pankkitunnistus/mobiilivarmenne: Valitse pankkisi logo ja anna henkilökohtaiset pankkitunnuksesi.

Vaihe 3: Käyttäjätiedot 1/2: Anna edustamasi yrityksen nimi, y-tunnus ja asiakasnumero. Tarvittavat tiedot löydät yrityksesi sähkölaskulta. Jos yritykselläsi on useita asiakasnumeroita, rekisteröi yksi niistä ja ole yhteydessä asiakaspalveluun muiden liittämiseksi tiliisi.

Vaihe 4: Käyttäjätiedot 2/2: Täytä tähdellä merkittyihin pakollisiin kenttiin omat tietosi sekä taltioi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Lue ja hyväksy käyttöehdot.

  • Käyttäjätunnuksena käytetään oletuksena sähköpostiosoitetta, mutta voit vaihtaa sen myös muuhun tunnukseen/sanaan.
  • Salasanan minimipituus on 8 merkkiä ja siinä pitää olla merkkejä vähintään kolmesta eri merkkiluokasta: isot kirjaimet, pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit.

Vaihe 5: Vahvistus: Tarkista antamasi tiedot ennen lomakkeen lähettämistä.

Vaihe 6: Sinut ohjataan rekisteröitymisen jälkeen Online-palveluun. Saat vahvistuksen rekisteröitymisestä sähköpostiisi, josta löydät linkin Online-palveluun. Palvelusta löydät sähkösopimustasi koskevat tiedot.

Rekisteröidy palveluun

Yksi asiakasnumero − useampi käyttäjä

Yrityksestä on mahdollista rekisteröityä useamman henkilön Online-palvelun käyttäjäksi hyödyntäen yrityksen sähkösopimuksen tietoja. Jokaisella yrityksen tiedoilla rekisteröityneellä käyttäjällä on henkilökohtaiset tunnukset raportointipalveluun.

Ensimmäinen yrityksen tiedoilla rekisteröitynyt käyttäjä saa pääkäyttäjä-oikeudet, joilla on mahdollista tarkastella yrityksen kulutustietoja sekä hallinnoida muita yrityksen käyttäjiä. Tämän jälkeen yrityksen tiedoilla rekisteröityneet käyttäjät saavat ainoastaan oikeudet yrityksen kulutustietojen tarkasteluun raportointipalvelusta. Käyttöoikeuden lisääminen toiselle löytyy erillisestä ohjeesta.

Jos haluat liittää uusia asiakkuuksia tunnukseesi, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Voit myös valtuuttaa toisia käyttäjiä näkemään omat tietosi. Käyttöoikeuksia on eritasoja (luku- ja kirjoitusoikeus) riippuen alasivusta.

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Asiakaspalveluumme p. 09 829 0900.