Siirry sisältöön

Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n häiriötiedotuspalvelun palvelukuvaus

Häiriötiedotuspalvelu on osa Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n asiakasviestintää, eikä se sisällä markkinointia.

Häiriötiedotuspalvelu kytketään automaattisesti päälle kaikille asiakkaille, verkkopalvelusopimuksen solmimisen yhteydessä ilmoitettuun matkapuhelinnumeroon. Jos haluat varmistaa, matkapuhelinnumerosi oikeellisuuden järjestelmässämme, voit tehdä sen kirjautumalla Online-palveluumme. Ilmoituksia on mahdollisuus vastaanottaa myös sähköpostiin lisäämällä sähköpostiosoitteen omiin tietoihin Online-palvelussamme.

Häiriötiedotuspalvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden vastaanottaa ilmoituksia oman sähkönkäyttöpaikan sähkönjakeluhäiriöistä ja suunnitelluista sähkökatkoista tekstiviestillä. Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n lähettämät tekstiviestit ovat asiakkaalle maksuttomia.

Häiriötiedotuspalvelun palvelukuvaus

Asiakkaan vastaanottaessa tässä palvelukuvauksessa mainitun tekstiviestin Vantaan Energia Sähköverkot Oy:ltä (”verkkoyhtiö”) ja jatkaessaan palvelun käyttöä asiakkaan on hyvä huomioida seuraavat palveluun liittyvät yksityiskohdat

 • Häiriötiedotuspalvelu on osa verkkoyhtiön asiakasviestintää, viestien sisältö on informatiivista ja niissä esitetyt huolto- ja häiriöajat ovat arvioita, eikä niitä voida käyttää perusteena määriteltäessä vakio- tai vahingonkorvauksia.
 • Häiriötiedotuspalvelu kautta verkkoyhtiö lähettää asiakkaan verkkopalvelusopimuksen yhteydessä antamaan matkapuhelinnumeroon tekstiviestejä asiakkaan sähkönkäyttöpaikan sähkönjakelun häiriöistä ja suunnitelluista sähköverkon huoltoon liittyvistä sähkökatkoista.
 • Häiriötiedotuspalvelu on asiakkaalle maksuton.
 • Häiriötiedotuspalvelun viestejä on mahdollista vastaanottaa matkapuhelinnumeroon ja sähköpostiosoitteeseen.
 • Asiakas vastaa itse antamansa matkapuhelinnumeron ja sähköpostiosoitteensa toimivuudesta ja palvelusta saamiensa tietojen käytöstä.
 • Asiakas voi ylläpitää -, lisätä – ja poistaa tekstiviestipalveluun liittyviä tietojaan kirjautumalla verkkoyhtiön Online-palveluun.
 • Asiakas voi liittää samaan käyttöpaikkaan maksimissaan viisi eri matkapuhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, joihin viestejä lähetetään.
 • Asiakas voi peruuttaa tekstiviestipalvelun kirjautumalla verkkoyhtiön Online-palveluun. Peruutus koskee silloin kaikkia häiriötiedotuspalvelun viestejä (sähkönjakeluhäiriöt ja suunnitellut sähkökatkot).
 • Verkkoyhtiö ei vastaa häiriötiedotuspalvelun tietojen oikeellisuudesta, saatavuudesta tai luotettavuudesta.
 • Verkkoyhtiö voi kytkeä häiriötiedotuspalvelun pois päältä tilapäisesti, esimerkiksi huollon takia, tai lopettaa palvelun käytön ilman erillistä ilmoitusta.
 • Palvelun tarjoajana on Vantaalla alueen jakeluverkkoyhtiönä Vantaan Energia Sähköverkot Oy, Y-tunnus 2038408-0.