Siirry sisältöön

Pidämme sähköt päällä, tänäänkin.

etusivu1

Vantaan Energia Sähköverkkojen perustehtävä on varmistaa häiriötön sähkönjakelu kaikille vantaalaisille. Huolehdimme siitä, että sähköä siirretään asiakkaillemme ja mahdolliset viat korjataan aina viivyttelemättä.

Huolehdimme sähkönjakelusta myös koronaepidemian aikana

Olemme huomioineet koronavirustilanteen toiminnassamme ja toteuttaneet jo useita toimenpiteitä, joilla voimme turvata asiakkaidemme sähkönjakelun myös näissä poikkeavissa olosuhteissa. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja päivitämme toimintojamme tarvittaessa.

Luotettava sähköverkko on keskeinen osa yhteiskunnan huoltovarmuutta

Sähköverkkotoiminnassa huoltovarmuus tarkoittaa kykyä selviytyä häiriötilanteissa ja kriisioloissa mahdollisimman vähin erityisjärjestelyin ja haitoin. 

Noudatamme varautumisessamme suurhäiriöiden ja poikkeustilanteiden varalle laatimiamme kattavia varautumis- ja valmiussuunnitelmia sekä viranomaisten antamia ohjeita. Suunnitelmat sisältävät ohjeita myös tartuntatautitilanteisiin, joita nyt noudatamme koronariskien minimoimiseksi samalla, kun keskitymme sähkönjakelun perustoiminnan ja palveluidemme mahdollisimman normaaliin ylläpitoon.

Olemme ohjeistaneet varautumisesta henkilökuntaamme ja yhteistyökumppaneitamme sekä sopineet menettelytavoista tässä poikkeustilanteessa.

Online-palvelu on itsepalvelukanava sinua varten

Sähköisessä ja maksuttomassa Online-palvelussa voit hoitaa asioitasi ajasta ja paikasta riippumatta, milloin sinulle itsellesi sopii.  Palvelussa voi mm. seurata omaa sähkönkulutusta, tilata ilmoitukset sähkökatkoista, hoitaa laskuihin ja maksuihin liittyviä asioita helposti.

Asiakaspalvelupisteemme Peltolantiellä on toistaiseksi suljettu. Tavoitat asiakaspalvelijamme tarvittaessa puhelimitse numerossa 09 829 0900, palvelemme arkisin klo 8.30-16.00.