Siirry sisältöön

Lumisateen aiheuttamat sähköverkonviat on korjattu ja sähkökatkot ovat ohi

luminen kentt%C3%A4

(päivitys 12.12.2017 klo 21.45)

Runsaan lumisateen ja tykkylumen aiheuttamat sähkökatkot on saatu korjattua. Lumen aiheuttamat sähkökatkot alkoivat Vantaalla n. klo 15,30 ja iltapäivän, sekä illan aikana noin 1200 asiakastamme  oli ilman sähköä. 

Jos vielä huomaat lähiympäristössäsi esim. ilmajohtojen päälle kaatuneen puun, niin ilmoita siitä vikailmoitusnumeroomme 0800 0025. Päivystämme 24/7.

*************

Runsas lumisade on aiheuttanut sähkökatkoja Vantaalla. Korjaustyöt ovat käynnissä ja viankorjaushenkilökuntaa on lisätty huomiseen 13.12. asti

Etelä-Suomessa sataa parhaillaan runsaasti märkää lunta, joka kerääntyy sähkölinjoille. Puut taipuvat tykkylumen painosta sähkölinjoille, mistä aiheutuu sähkökatkoja. Eniten sähkökatkoja on Länsi-Vantaan pohjoisosassa alueella Keimola, Myllymäki ja Vestra, sekä Itä-Vantaalla Sotungissa. Korjaustyöt ovat käynnissä, mutta sää hankaloittaa liikkumista ja viankorjaustehtäviä.

Olemme lisänneet henkilökuntaa korjaamaan vikoja, jotta saamme sähköt mahdollisimman nopeasti palautettua kaikille asiakkaillemme. Lisäksi henkilöstöä on lisätty käyttökeskukseen valvomaan sähköverkon tilaa ja ohjaamaan korjaustoimia maastossa.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa ja teemme parhaamme, jotta saamme sähköt palautettua mahdollisimman nopeasti.

Ajantasainen tieto keskijänniteverkon vioista löytyy häiriökartaltamme: http://sahkokatkot.vantaanenergiasahkoverkot.fi/

Maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 0025. 

Olemme myös somessa: https://twitter.com/Sahkoverkko ja https://www.facebook.com/vantaanenergiasahkoverkot/