Siirry sisältöön

Uusi näppärä palvelu asiakkaillemme: Tiedot kodin sähkökatkoista suoraan kännykkään

verkkosivu hero

Olemme ottaneet käyttöön uuden palvelun asiakkaidemme arkea helpottamaan: Saat jatkossa tiedon kotisi sähkönjakeluhäiriöistä sekä suunnitelluista sähkökatkoista tekstiviestitse. Palvelu on maksuton ja sen asetuksia on helppo muokata omaan käyttöön sopiviksi Online-palvelussamme. 

Häiriötiedotuspalvelu on kytketty asiakkaillemme automaattisesti

Asiakkaat, joiden puhelinnumero on tiedossamme, saavat jatkossa automaattisesti tekstiviestillä ilmoituksen sähkökatkoista. Viesti lähetetään sekä suunnitelluista työkeskeytyksistä että sähköverkonvioista johtuvista keskeytyksistä. Häiriöviestejä lähetetään suurjännite- ja keskijänniteverkon vioista sekä myös asiakasta lähellä olevan pienjänniteverkon vioista. 

Asiakas voi itse vaikuttaa kellonaikoihin, milloin haluaa vastaanottaa viestejä palvelusta. Perusasetuksena on, että viestejä lähetetään klo 7.00–22.00 välisenä aikana. Muina kellonaikoina sattuneista katkoista tiedot lähetetään klo 7.00 jälkeen. Palvelun toimintoja on helppo räätälöidä omaan käyttöön sopiviksi Online-palvelussamme.

Häiriöviestit on mahdollista tilata myös sähköpostiin. Viestejä sähköposteihin lähetetään ympäri vuorokauden. Yhden käyttöpaikan häiriöviestit on tilattavissa maksimissaan viiteen sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon. 

Pidä yhteystietosi ajantasalla

Suosittelemme pitämään yhteystiedot ajantasalla, niin uudesta palvelusta saa hyödyt heti käyttöön. Kirjaudu Online-palveluumme, vaikka heti ja päivitä tietosi. Häiriöviestinnän asetuksia voit muuttaa kohdassa Tilaukset ja Häiriötiedotteiden tilaussivu. Samasta paikasta pääsee myös tarkistamaan, onko palvelu jo kytkettynä.  

Jos muutat, päättyy häiriötiedotuspalvelu sinulta automaattisesti. Jos uusi asuntosi on Vantaalla, ja asiakastietosi ovat meillä ajan tasalla, liittämme sinut uudestaan automaattisesti palvelun käyttäjäksi.

Täältä löydät lisätietoa ja ohjeet muun muassa palvelun käyttöönottoon.