Siirry sisältöön

Uusi vikailmoitusnumeromme palvelee sinua numerossa 0800 0020 ympäri vuorokauden

vikailmoitukset

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman sujuvaa ja laadukasta asiakaspalvelua. Palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin otamme käyttöön uuden vikailmoitusnumeron. Uusi numero 0800 0020 palvelee sinua sähköjakelukeskeytyksiin liittyvissä kysymyksissä vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Vikailmoitusnumeroon soittaminen on maksutonta. Vikailmoitusnumeromme palvelee suomeksi ja englanniksi.

Uusi vikailmoitusnumero 0800 0020 on tarkoitettu sähkönjakelukeskeytyksistä ilmoittamiseen ja se on käytössäsi ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Mikäli kaipaat asiantuntevaa asiakasneuvontaa johonkin asiakkuuteesi liittyvässä kysymyksessä, soita numeroon 09 8290 900. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 8.30–16.00.

Soittaessasi vikailmoitusnumeroon 0800 0020 ohjaa valikko sinut eteenpäin kuulemaan tiedotteen sähkönjakelukeskeytyksen kohteesta ja kestosta. Tiedotteen jälkeen puhelu voidaan ohjata Käyttökeskukseen, jonne voit ilmoittaa sähkönjakelukeskeytyksestä. Valikko auttaa sinua eteenpäin myös muissa asiakkuuteesi liittyvissä kysymyksissä.

– Uudistus nopeuttaa asiakkaidemme saamaa palvelua sekä ohjaa heitä paremmin oikean tiedon lähteille, kertoo Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n käytönsuunnittelun päällikkö Mikko Piironen.

Näet sähkönjakelukeskeytykset reaaliaikaisesti verkkopalvelustamme ympäri vuorokauden

Vantaan sähköverkon tilaa voi seurata reaaliaikaisesti verkkosivuiltamme osoitteesta http://sahkokatkot.vantaanenergiasahkoverkot.fi/

Tiesithän, että voit jättää meille myös kiireettömän vikailmoituksen tapauksissa, jossa esimerkiksi havaitset oksan sähköjohdolla, mutta sähkölinja ei ole vaurioitunut. Kirjaa kiireetön vikailmoitus lomakkeemme kautta.

Lisätiedot
Mikko Piironen, käytönsuunnittelun päällikkö, Vantaan Energia Sähköverkot Oy
mikko.piironen@vantaanenergia.fi
p. 050 599 0141