Siirry sisältöön

Vantaalainen omakotitaloasukas haluaisitko tietää, minkä kokoinen aurinkosähköjärjestelmä olisi teille hyvä vai pohditteko sähköauton latauspisteen hankkimista?

VE mainoskuvaus 06 2016 12 7215

Meillä on kehitteillä uusi ja hyödyllinen Etäkartoitus-palvelu helpottamaan asiakkaidemme arkea. Palvelun avulla voi vaivattomasti selvittää oman sähköliittymän riittävyyden esimerkiksi sähköauton latauspisteen hankkimiseen tai pientuotantojärjestelmän liittämiseen. Etäkartoitusraportit auttavat myös pientuotantolaitteistojen ja sähköautojen latauspisteiden mitoittamisessa.

Haluaisimme varmistua uuden palvelun toimivuudesta ennen sen varsinaista käyttöönottoa ja testata sitä asiakkaidemme kanssa.  -Tulisitko sinä tulla meidän kanssa testaamaan?

Testauksessa me tarkastelisimme sähköliittymäsi tehotietoja vuoden ajalta, mitatun sähkönkulutuksen pohjalta ja koostaisimme sinulle kaksi hyödyllistä raporttia, joita voisit vapaasti käyttää mahdollisien tulevien hankintojen tukena. Tarjoamamme raportit ovat

  • Sähköauton latauspisteen etäkartoitusraportti, josta selviää minkä kokoisen sähköauton laturin voi sähköliittymään kytkeä ilman liittymän suurentamista.
  • Pientuotantojärjestelmän etäkartoitusraportti, josta selviää minkä kokoinen pientuotantojärjestelmä olisi sähkönkulutuksenne näkökulmasta sopivin.

Raportteihin tutustuttuasi toivoisimme sinun antavan meille palautetta raporteista ja mahdollisia kehitysehdotuksia palvelustamme. – Testiasiakkaille etäkatselmus tehdään ilman muuta täysin veloituksetta.

Olet testaukseemme sopiva asiakas, jos olet vantaalainen ja asut omakotitalossa. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä >>

Ilmoittautumisaikaa on 13.7.2020 asti, jonka jälkeen otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin. Testiraportit on tarkoitus toimittaa testiin mukaan valituille asiakkaille 14.8.2020 mennessä.

Testauksessa syntyneitä tietoja saatetaan tallentaa Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n asiakasrekisteriin mutta käytämme niitä vain tähän Etäkartoitus-palvelun testaukseen. Tietosuojaselosteeseemme pääset tutustumaan täällä.