Siirry sisältöön

Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n yritysilme uudistuu

VES Logo 1200x600px

Vantaan Energia Sähköverkot saa uuden yritysilmeen. Uudistus alkaa huhtikuussa, ja sen myötä muun muassa valologot, työasut, ajoneuvot ja digitaaliset materiaalit uusitaan uuden ilmeen mukaisiksi. Uusi yritysilme korostaa energisyyttä, dynaamisuutta ja jatkuvaa kehitystä. Se toteutettiin yhteistyössä suunnittelutoimisto BONDin kanssa.

Vantaan Energia Sähköverkkojen yritysilme uudistuu huhtikuusta alkaen. Yritysilmeen uudistuksen taustalla on koko konsernin kattava ilmeuudistus. Vantaan Energia Sähköverkot on ilmeuudistuksen myötä sukunäköinen ja samalla selvästi erottuva emoyhtiö Vantaan Energian ilmeestä. Ilmeen on suunnitellut suunnittelutoimisto BOND.
– On ilo suunnitella brändiä yhdessä kunnianhimoisen asiakkaan kanssa, jolla on suurempi yhteiskunnallinen missio. Se lisää meidän työmme merkitystä tärkeän viestin viemisessä maailmalle, summaa BONDin strategi Alex Yletyinen

Uusi yritysilme kuvaa energisyyttä, dynaamisuutta ja jatkuvaa liikettä eteenpäin. Uusi, lennokas liikemerkki nimettiin Liike-merkiksi. Sininen väri puolestaan symboloi sähköä ja luotettavuutta.
– Innovatiivinen lähestyminen toimialan kehittämiseen on kiinnostava lähtökohta. Halusimme visuaalisen ilmeen tekevän samoin. Ilmeen suunnittelua ohjasi yksinkertainen, mutta abstrakti käsite – miltä energia tuntuu, designer ja partner Marko Salonen BONDilta kuvaa.

Vantaan Energia Sähköverkkojen toimitusjohtaja Risto Lappi on uuteen ilmeeseen tyytyväinen.
– Vantaan Energia Sähköverkot on tunnettu sähkönjakelun luotettavuudestaan sekä vastuullisesta toiminnastaan kaupunkilaisten hyväksi. Uusi yritysilme tuo hyvin esille toiminnastamme olennaisimman: olemme eteenpäin menevä, moderni ja luotettava toimija.

Lisätietoja:

Risto Lappi
toimitusjohtaja, Vantaan Energia Sähköverkot Oy
+358 50 590 0826
risto.lappi@vantaanenergia.fi