Siirry sisältöön

Kovat tuulet lähestyvät Vantaan verkkoaluetta. Nostamme viankorjausvalmiutta.

36122569 reed blowing in the strong winds on a cold spring day in

Nostamme lauantaiksi ja sunnuntaiksi viankorjausvalmiutta, jotta kovasta tuulesta mahdollisesti johtuvat sähköhäiriöt voidaan selvittää mahdollisimman nopeasti. Lisää henkilöstöä on varattuna muun muassa viankorjaukseen ja vikapartiointiin sekä viestintään.

Sähkökatkokartalta näet ajantasaisen tiedon sähkökatkoista

Sähkökatkokartalta näet helposti ja nopeasti ajantasaisen sähkökatkotilanteen. Kartan osoitehaulla voit myös tarkistaa, onko alueellasi juuri nyt vaikuttavia vikoja.

Älä koske vaurioituneisiin sähkölinjoihin

Vaurioituneiden sähkölinjojen korjaaminen on aina ammattilaisten työtä, itsenäisesti ei saa lähteä korjaamaan minkäänlaisia sähköverkon vaurioita. Ilmajohtojen päälle kaatuneessa puussa voi olla hengenvaarallinen jännite ja korjaustoimet on jätettävä sähkön ja puunkaadon vaarat hallitseville ammattilaisille.

Jos huomaat, että sähkölinja on vaurioitunut, johdot roikkuvat alhaalla, linjalle on taipunut tai kaatunut puu tai johdot ovat poikki, ilmoitathan havaintosi vikailmoitusnumeroomme 0800 0025, palvelemme vuorokauden ympäri.

Kiireetön vikailmoitus

Huomasitko oksan sähkölinjalla, mutta sähkölinja ei ole vaurioitunut? Kirjaa kiiretön vikailmoitus lomakkeellemme ja me korjaamme vian mahdollisimman pian. Jätä kiireetön vikailmoitus 

Hyödyllisiä linkkejä

Vinkkejä myrskyihin varautumiseen
Lue lisää nollaviasta ja opi tunnistamaan se