Siirry sisältöön

Olemme viankorjausvalmiudessa mikäli lähestyvät ukkospuuskat aiheuttavat sähkökatkoja

Ukkosmyrskyt VES

Aamuyöstä alkaen alkaa kehittyä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia ja kovaa tuulta.

Olemme viankorjausvalmiudessa, jotta kovasta tuulesta mahdollisesti aiheutuvat sähkökatkot voidaan selvittää mahdollisimman nopeasti.

Sähkökatkokartalta näet ajantasaisen tiedon sähkökatkoista

Sähkökatkokartalta näet helposti ja nopeasti ajantasaisen sähkökatkotilanteen. Kartan osoitehaulla voit myös tarkistaa, onko alueellasi juuri nyt vaikuttavia vikoja.

Älä koske vaurioituneisiin sähkölinjoihin

Vaurioituneiden sähkölinjojen korjaaminen on aina ammattilaisten työtä,  eikä itsenäisesti saa lähteä korjaamaan sähköverkon vaurioita. Ilmajohtojen päälle kaatuneessa puussa voi olla hengenvaarallinen jännite ja korjaustoimet on jätettävä sähkön ja puunkaadon vaarat hallitseville ammattilaisille.

Jos huomaat, että sähkölinja on vaurioitunut, johdot roikkuvat alhaalla, linjalle on taipunut tai kaatunut puu tai johdot ovat poikki, ilmoitathan havaintosi vikailmoitusnumeroomme 0800 0025, palvelemme vuorokauden ympäri.

Kiireetön vikailmoitus

Huomasitko oksan sähkölinjalla, mutta sähkölinja ei ole vaurioitunut? Kirjaa kiiretön vikailmoitus lomakkeellemme ja me korjaamme vian mahdollisimman pian. Jätä kiireetön vikailmoitus

Hyödyllisiä linkkejä

Vinkkejä myrskyihin varautumiseen
Lue lisää nollaviasta ja opi tunnistamaan se