Siirry sisältöön

Online-palvelun käyttöohje

Yläpalkista löydät palvelut

Yhteydenotot
Raportointipalvelu
Sopimukset
Laskut
Tilaukset

Oikeassa yläkulmassa näet

Kielivalinnat
Käyttäjätunnus ja omat tiedot

Sivun alalaidasta löydät

Tiedotteet
Usein kysyttyä -osion
Linkit

Yhteydenotot

Yhteydenotot-sivulta voit lähettää asiakaspalveluun viestin ja liittää liitteitä viesteihin.

Raportointipalvelu

Raportointipalvelun käyttäjänä voit tarkastella omien käyttöpaikkojesi kulutuksia, seurata oman kulutuksen kehittymistä sekä suhteuttaa kulutusta muiden vastaavien käyttöpaikkojen kulutukseen.

Katso raportointipalvelun käyttöohje

Sopimukset

Tältä sivulta löydät yleistilanteen omista sähköverkkosopimuksistasi. Löydät päättyneet ja voimassa olevat sopimukset, niiden voimassaoloajan, tuotteen ja mahdollisesti hinnat. Hintojen näkymiseen vaikuttaa se, että miltä ajalta sopimuksesi on. Jos sopimus on uusi, esitämme myös sopimusvahvistuksen, käyttöpaikan profilointitiedot ja laskutukseen liittyviä tietoja.

Laskut

Tältä sivulta löydät laskut, jotka ovat lähetetty uuden asiakaspalvelujärjestelmän käyttöönoton jälkeen. Laskutiedot täydentyvät alkaen lokakuun 2019 laskutuksesta. Laskuista löydät perustiedot, voit siirtää eräpäivää ehtojen puitteissa tai löydät laskun kuvan ja laskun maksutiedot.

Tilaukset

Online-palvelun kautta voit käyttää sähköisiä tilauslomakkeita: sähkönmyyntisopimuksen kiistäminen, vahingonkorvaushakemus ja sähkönsiirtotuotteen vaihto.

Omat tiedot

Omista tiedoista löydät yhteystietosi ja voit muokata niitä. Yhteystiedoissa näytetään kaikki järjestelmästä löytyvät puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Omissa tiedoissa voit myös muokata sähköisiä viestintäasetuksia.

Tiedotteet

Tässä osiossa esitämme Online-palveluun liittyviä tiedotteita kirjautuneille asiakkaille.

Usein kysyttyä

Tästä osiosta löydät yleisimmät kysymykset ja niiden vastaukset. Löydät usein kysytyt kysymykset myös verkkosivuiltamme.

Linkit

Linkkeihin olemme koonneet helppoja oikopolkuja palveluihin.