Siirry sisältöön

Siirtohinnat nousevat Vantaalla huhtikuussa

REK VAA 110 kV pylv %C3%B1it %C3%B1 2253

Vantaan Energia Sähköverkot Oy nostaa sähkön siirtohintoja keskimäärin noin 7 prosenttia 1.4.2017 alkaen. Muutokset koskevat kaikkia vantaalaisia asiakkaitamme. Muutoksien vaikutukset kokonaislaskuun vaihtelevat pääsulakekoon ja sähkönkulutuksen mukaan.

Sähkönsiirtohinta nousee, jotta voimme tarjota luotettavaa sähkönsiirtoa kustannustason noususta huolimatta. Teemme jatkuvasti investointeja kasvavan kaupungin sähkönsiirron tarpeisiin ja sähkön toimitusvarmuuden parantamiseksi.

Tavoitteenamme on vakaa ja maltillinen siirtohinnoittelu

Edellinen muutos siirtohintoihin tehtiin 1.1.2016, jolloin hinnat nousivat keskimäärin seitsemän prosenttia. Sitä ennen hintoja oli laskettu kahtena vuonna peräkkäin. 

Hinnankorotuksen jälkeenkin Vantaan siirtohinnat ovat alle koko maan keskitason. 

Investointeja sähköverkon kehittämiseen

Me teemme töitä varmistaaksemme, että sähköverkko toimii aina, kaikissa olosuhteissa. Investoimme vuosittain noin 15 miljoonaa euroa Vantaan alueen sähköverkon kehittämiseen, mikä on runsas kolmasosa asiakkaiden maksamista siirtomaksuista. Investointeja tarvitaan kasvavan kaupungin sähkönjakelun varmistamiseen ja sähköverkon uudistamiseen. 

Sähkönjakelun toimitusvarmuus on Vantaalla hyvä. Keskimääräinen keskeytysaika asiakasta kohden oli viime vuonna 7,4 minuuttia. 

Lisätietoja hinnanmuutoksesta >>

Sähkönsiirtohinnat ja -tuotteet >>

Asiakaspalvelun yhteystiedot >>

Vantaan Energia Sähköverkot Oy siirtää sähköä vantaalaisille ja palvelee sähköverkkoalueellaan 113 000 kotitalous- ja yritysasiakasta.